Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tibo Compactor verdicht vellenafval 7:1

Tibo Luchttechniek zet in op afzuig- en filterinstallaties voor verwerkingsbedrijven in onder meer de agrarische sector. Door de juiste toepassing van afzuigsystemen bij verwerking van onder andere aardappelen, uien en knoflook is het mogelijk de kwaliteit van deze producten te optimaliseren. Daarbuiten kan de conditie en de levensduur van de verwerkingsmachines worden verbeterd, als gevolg van de verminderde vervuiling. De installaties van Tibo Luchttechniek voldoen aan de laatste ErP-richtlijnen.

Zo heeft het bedrijf de Tibo Compactor geïntroduceerd (zie onderstaande foto). Deze installatie zorgt voor een verdichting tot wel 7:1 van het (vellen)afval. Daarmee kan het afvalmanagement worden geoptimaliseerd.



"Kwalitatieve maatwerkoplossingen, waarbij rekening wordt gehouden met zowel alle wensen en het budget van de klant, als efficiëntie en energiebesparing, behoren tot ons dagelijks werk," stelt het bedrijf.


Voor meer informatie:
Tibo Luchttechniek
Gildenweg 19
1695 GD Blokker
T: +31 (0)229 262371
E: info@tiboluchttechniek.nl
W: www.tiboluchttechniek.nl
Publicatiedatum: