Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veel interesse in sleever

De laatste innovatie van JASA op verpakkingsgebied is de JASA sleever, een compacte machine die bijvoorbeeld maaltijdsalades en ovenmaaltijden van een gepersonaliseerde kartonnen sleeve voorziet. De machine is reeds gepresenteerd op de Fruit Logistica in Berlijn en de EMPACK in Utrecht en de interesse is groot.



JASA sleever
Met de sleever speelt JASA in op de snelgroeiende markt voor gezonde maaltijdsalades en gemakkelijk te bereiden ovenmaaltijden. De sleever voorziet uw maaltijdsalade of ovenmaaltijd volledig automatisch van een geheel gepersonaliseerde sleeve. Waar dit bij veel bedrijven nog handmatig gebeurt is de sleever een grote uitkomst. Het unieke van deze machine is dat er verschillende soorten schalen van verschillende materialen tegelijkertijd verwerkt kunnen worden. Daarnaast zijn de magazijnen met de sleeves zeer eenvoudig te verwisselen en is de sleever eenvoudig te integreren in de bestaande productielijn. Bovendien neemt de sleever zeer weinig ruimte in beslag. Kortom de ideale aanvulling op uw bestaande productielijn.



Klanten die reeds met de sleever werken zijn zeer tevreden. Uitspraken als "deze machine heeft gewoon geen storing" en "de sleever is zeer gemakkelijk in gebruik" bevestigen het gebruiksgemak van deze machine.

Voor meer informatie:
Stephanie Hulshoff
JASA Packaging Systems

Hazenkoog 14
1822 BS ALKMAAR
T: +31 (0)72) 561 2700
E: s.hulshoff@jasa.nl
W: www.jasa.nl
Publicatiedatum: