Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wellwaij Belting viert 25-jarig bestaan

Wellwaij Belting viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het bedrijf uit Wormer blijft in beweging, want vanaf 1 mei zet het Limburgse Beltco Systems haar activiteiten voort onder de naam Wellwaij Belting Herkenbosch B.V. Twee mijlpalen waar de confectioneur van kunststof transport- en procesbanden vanzelfsprekend trots op is.

Nieuw pand van Wellwaij Belting


Het nieuwe pand vanaf de andere kant

Ben Groot, algemeen directeur van Wellwaij Belting: "Evenals Wellwaij Belting, confectioneert Beltco Systems kunststof transport- en procesbanden voor de lichte en middelzware industrie. We werken al een aantal jaar hecht samen en zijn beide onderdeel van de YongLi Belting Group. Samen vormen we een uitstekende sparringpartner en de ontwikkelingsmogelijkheden en productiecapaciteit worden door de overname flink uitgebreid. Bovendien kunnen onze monteurs straks vanuit beide vestigingen opereren, waardoor we onze klanten nog sneller en efficiƫnter van dienst kunnen zijn. Wij zijn er van overtuigd dat we hiermee onze service en dienstverlening naar een nog hoger niveau brengen en zijn dan ook heel erg blij met deze ontwikkeling."


IJs in optische sorteermachine

Voor meer informatie:
Wellwaij Belting 
Bordwalstraat 6
1531 RK Wormer
+31(0)75 631 3917
Publicatiedatum: