Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

OTC Organics verhuist naar Dronten

OTC Organics B.V. gaat verhuizen. Met ingang van maandag 28 mei zal het bedrijf gevestigd zijn in een nieuw kantoor aan de Eskimolaan 11 in Dronten. Tot nu toe was de importeur en distributeur van biologische groenten en fruit te vinden aan de Bronsweg 7 in Lelystad.
 
"Op 3 september 2001 vestigden wij ons aan de Bronsweg in Lelystad. Door de groei die OTC doormaakt in combinatie met onze toekomstplannen zijn wij klaar voor de volgende stap op een nieuwe locatie. Wij kijken uit naar de verdere ontwikkeling van onze onderneming vanuit een prachtig nieuw kantoor! Er verandert nog meer. Door de nieuwe ambities en de daarbij behorende nieuwe doelstellingen hebben wij onze bedrijfsnaam veranderd in OTC Organics B.V. Een naam die bijdraagt aan een nog duidelijkere positionering van ons mooie bedrijf", aldus de directie en medewerkers.
 
 
 

Voor meer informatie: www.otc-organics.com

Publicatiedatum: