Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bronzen sponsor AGF-Kennis(sen)dag monteerde 40.000 sandwichpanelen bij nieuwbouw Van Gelder Groenten en Fruit

"We hebben ervoor gezorgd dat het gebouw in een perfect geïsoleerde en voedselveilige jas is gemaakt"

Voor Roma Nederland, al jaren bronzen sponsor van de AGF-Kennis(sen)dag, vindt het event op een vertrouwde locatie plaats. Het bedrijf monteerde bij de nieuwbouw van Van Gelder namelijk in totaal meer dan 40.000 vierkante meters foodsafe sandwichpanelen met FM-Approvals voor de hoogwaardig isolerende gevels, wanden en plafonds. "We hebben ervoor gezorgd dat het gebouw in een perfect geïsoleerde en voedselveilige jas is gemaakt", vertelt commercieel directeur Paul Pallandt.



Nieuwe brandwerende draaideuren
Aan de start van de montage is een geruime voorbereidingsperiode voorafgegaan. Deze gebruikte Roma voor een goede afstemming en om berekeningen en tekenwerk in BIM uit te voeren. In het isolatiebouwdeel van het DC, productiehal en experience-centrum zijn meer dan 100 stuks (isolerende) bedrijfsdeuren voorzien. Hierin zijn ook de high care brandwerende draaideuren opgenomen. Deze deuren hebben als voordelen zowel High Care foodsafe en multifunctioneel inzetbaar als brandwerend te zijn.



Dampdichte isolatiebouw
Roma is blij met dit mooie prestigieuze project. Paul Pallandt: “Dit project zat vol met innovaties en heeft hoge duurzame ambities. Onze expertise in het dampdicht afwerken in en rondom machines, raamkozijnen en logistieke systemen en het samenwerken met bouw- en logistieke systeemleveranciers kunnen we goed etaleren. We zijn dan ook zeer verheugd dat we dit hebben kunnen realiseren, waarbij we ook onze innovatie in deurtechniek konden toepassen”.

Klik hier om je aan te melden voor de AGF-Kennis(sen)dag

Voor meer informatie:
Paul Pallandt
Roma Nederland B.V.
Ramgatseweg 19
4941 VN Raamsdonksveer
Tel: +31 (0)162 512 012
info@romaned.nl
www.romaned.nl

Publicatiedatum: