Mededelingen

Vacaturesmeer »



Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland




Het eten van de toekomst

Professor Mark Post kweekte de eerste hamburger in zijn laboratorium. Hoe ziet ons bord eten er over twintig jaar uit? Koen van Groesen bezoekt innoverend Nederland. Zijn zoektocht brengt hem onder andere bij TNO Eindhoven waar men wortels uitprint, de universiteit van Wageningen die aardappels via genetische aanpassingen resistent maakt en bij insectenkweker Marieke Calis die onderen andere krekels en wormen kweekt om op te eten. Moeten we af van het idee dat voedsel alleen maar van de boerderij komt?



Publicatiedatum: 22-8-2013
Auteur: Izak Heijboer
Copyright: www.agf.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

24-4-2018 Eenvoudige trucjes om je producten langer vers te houden
23-4-2018 Mythes over de magnetron: wat mag wel en niet?
20-4-2018 "We willen dichter bij de klant staan"
18-4-2018 Varieer met groenten en fruit op de barbecue
18-4-2018 Nieuwe Duitse databank online over vergeten groenten
12-4-2018 Wat doe je met de andere helft van een avocado?
10-4-2018 Nieuw b2b platform voor VLAM
9-4-2018 Japanner snijdt fantastische creaties uit groenten en fruit
6-4-2018 "Kinderen weten niet meer hoe echte aardbeien smaken"
3-4-2018 Handige truc om appel vers te houden
26-3-2018 Prei wassen doe je zo
23-3-2018 "Voorkomen verspilling klasse 2 niet alleen ethische kwestie"
21-3-2018 Waarin onderscheiden aardappelen zich van zoete aardappelen?
13-3-2018 De beste hybriderassen op een rij
5-3-2018 Lodders: bij extra eisen ook extra geld voor teler
28-2-2018 Groenten en fruit voor stralend witte tanden
15-2-2018 Franse telers voeren MRL-vrij predicaat in
15-2-2018 Voorouder sinaasappel had dikke schil en was zuur
14-2-2018 Sadra maakt muziek met fruit
13-2-2018 Letland heeft beste klimaat voor bessenteelt