Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
na aardappelorders nu ook grote opdracht in de fruitindustrie

Sarco Wicket-Perfobag steeds populairder

De door Sarco Packaging ontwikkelde Wicket-Perfobag wint steeds meer terrein in de AGF-industrie. De wicketbag biedt een lage kostprijs, hoge mate van flexibiliteit, vele bedrukkingsmogelijkheden en een perforatie afgestemd op product eigenschappen en productpresentatie. Door gebruik te maken van hoogwaardige PE materialen en de nieuwste technieken op gebied van bedrukking en perforatie word deze vorm van verpakking onder onze klanten enorm gewaardeerd.



Binnen de aardappelindustrie wint de wicketzak het op dit moment van de verpakking vervaardigd uit folie en net-materialen. Beluchting van aardappels is belangrijk om CO2 en vocht af te voeren om de aardappel niet te laten verstikken. Een verpakking welke een teveel aan UV doorlaat, laat de aardappel sneller groen verkleuren. Door gebruik te maken van een foliezak, vervaardigd uit één materiaalsoort, kan zowel de voorzijde als achterzijde van de verpakking bedrukt worden. Wanneer in het ontwerp rekening is gehouden met de producteigenschappen is het mogelijk de achterzijde deels of volledig te perforeren. De bedrukking voorkomt UV invloeden en de perforatie belucht. Het resultaat: Optimale productpresentatie en productbehoud en een lage kostprijs.

In het kader van duurzaamheid bestaat de mogelijkheid om deze verpakking eveneens te vervaardigen van organisch materiaal. Het granulaat is gemaakt uit planten (hernieuwbaar) en is hierdoor CO2 neutraal en 100% duurzaam. Sarco Packaging heeft inmiddels diverse aardappeltoepassingen verkocht en recent binnen de fruitsector een grote opdracht binnengehaald van dit type wicketzakken voor het verpakken van appels. Deze opdracht is verkocht in combinatie met Kwik-Lok sluitingen in 12 verschillende varianten en de Manter Appel Wicketbaggers.

Voor meer informatie
Sarco Packaging
Tel: 0418- 562553
www.sarcopackaging.com
 
 
Publicatiedatum: