Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

ILAPAK VT2000 Open Frame

In tegenstelling tot het traditionele concept, waar de machineonderdelen zijn verwerkt in een afgesloten frame constructie, biedt de ILAPAK VT2000 OF een eenvoudige toegang tot de machine componenten. Voordelen hiervan zijn eenvoudig reiniging en onderhoud, continue monitoring van de machine prestaties wat resulteert in efficiëntie en lage onderhoudskosten.Het hygiënisch ontwerp bevat gesloten profielen, vlakke delen van elkaar gescheiden met rondmateriaal, daar waar absoluut benodigd zijn bouten en opening verwerkt. Met deze opbouw is het eenvoudig de machine 'Wash-Down' te reinigen in een omgeving waar hygiëne topprioriteit heeft.

ILAPAK gebruik de laatste technieken op het gebied van Servomotoren, bediening touchscreen en gebruikte materialen. De ILAPAK VT2000 OF biedt hoge snelheden en productie zekerheid.

De veelzijdigheid van deze machine blijkt uit de vele verpakkingsuitvoeringen , verpakkingsbreedtes van 50 tot 430 mm, verpakkingslengtes tot 580 mm in een enkele slag en is compatible met verschillende typen vormschouders.

Belangrijkste innovaties:
- Robuust Open Frame concept
- Hygiënisch ontwerp
- Nieuwste Technieken
- Beste Prestaties
- Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Voor meer informatie:
Sarco Packaging BV.
Tel. 0418-562553
E: info@sarcopackaging.com
W: www.sarcopackaging.com

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018