Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Heropening kantoorpand Verbruggen Palletizing Solutions

Na een ingrijpende interne verbouwing van 7 maanden en een complete gevelvernieuwing, is vrijdag jl. het kantoorpand van Verbruggen Palletizing Solutions aan Bouwerskamp 13 in Emmeloord heropend door wethouder / 1e loco-burgemeester Willy Schutte. Met deze verbouwing is de bestaande kantoorruimte geheel vernieuwd en meer dan verdubbeld.

"Door de toenemende vraag naar onze producten groeit het bedrijf. Daarnaast heeft uitbreiding van de afdelingen gezorgd voor een toenemend personeelsbestand. Hiervoor was uitbreiding van kantoorruimte noodzakelijk", verklaart Alex Verbruggen.

Verbruggen Palletizing Solutions is een fabrikant van oplossingen voor het palletiseren (stapelen) van alle mogelijke verpakkingen op diverse palletmaten. Hiermee voorzien wij bedrijven over de hele wereld van bedrijfszekerheid en efficiƫntie in het bedrijfsproces."











Publicatiedatum: