Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rainbow International introduceert “Crown Jewel” rode uien

Tholen - Sinds enkele jaren levert Rainbow International een deel van hun assortiment onder het kwaliteitslabel Crown Jewel. Begin dit jaar is dat assortiment uitgebreid met vollegrondsgroenten. Nu kunnen ook rode uien onder het merk geleverd worden.




Crown Jewel is een exclusieve lijn: alleen eigen productie van Rainbow wordt erin verpakt, en dan ook nog alleen producten van de hoogste kwaliteit. "Onderscheiden op kwaliteit wordt steeds belangrijker in de handel", vertelt Lex Ophorst van Rainbow International. "De prijs is belangrijk, maar als je kwalitatief alles op de rit hebt, wordt daar op een gegeven moment ook meer voor betaald. Wij hebben diverse klanten waarbij het product nog 3 tot 6 dagen op transport moet. Als je dan 100% kwaliteit levert, blijven ze terugkomen." Bij mindere kwaliteit, door bijvoorbeeld weersomstandigheden, mag het product niet in Crown Jewel verpakt worden: dat blijft exclusief. De betaalde meerwaarde belandt bij de telers. Volgens Ophorst is dit niet de laatste uitbreiding van het Crown Jewel-assortiment. "We gaan hier zeker mee door."

Voor meer informatie:
Lex Ophorst
Rainbow International BV
Poortcamp 9
2678 PT De Lier
T. +31 174 52 41 22/46
F. +31 174 52 41 19
lex@rainbowgrowers.nl
www.rainbowgrowers.nl