Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
"Traceerbaarheid van AGF nog makkelijker gemaakt"

Oryx biedt nu ook de 'Cloud-versie' van Flex≤B

Tholen - Als je AGF-bedrijf groeit, zie je steeds meer het belang in van het traceren van de bederfbare producten. De Flex≤B - oplossing van Oryx voor de AGF-sector toont aan dat bijna iedereen zich een oplossing met de nieuwste technologie kan veroorloven. Oryx presenteert dit systeem tijdens Fruit Logistica.

Software in de Cloud

Jozef De Smedt van Oryx vertelt: "Om efficiŽntie toe te voegen aan de hele keten, is het belangrijk om te investeren in specifieke software. Oryx maakt gebruik van de 'Cloud' om de nieuwste technologieŽn toegankelijk te maken. Het leveren van een software in de 'Cloud' betekent dat Oryx hun nieuwste software heeft uitgebreid. Daardoor kan de software via een internetverbinding worden gebruikt wanneer u wilt in plaats van te moeten investeren in de aanschaf van het totale pakket. Je betaalt per maand en alleen voor de diensten die u feitelijk gebruikt.""Sommige bedrijven gebruiken de Flex≤B-oplossing al jaren. Een voorbeeld is Zespri, een gekend groot bedrijf in de AGF-sector. Flex≤B is een uitgebreid systeem dat specifieke oplossingen biedt voor de hele keten van teler tot consument. Voorbeelden van modules zijn: track and trace, inventaris, locatiebeheer, kwaliteit, boomgaardbeheer, leveringen, warehouse management, voedselveiligheid enzovoort." 

"Bedrijven die snel resultaat willen zien worden door onze oplossing geholpen. Flex≤B is flexibel en budgetvriendelijk. De oplossing vormt zich naar de behoefte van elke onderneming. Flex≤B Cloud levert een technologie op een 'pay-as-you-go'-basis. De oplossing  komt tegemoet aan de vereisten van nieuwe klanten en zorgt voor nieuwe mogelijkheden bij bestaande omgevingen. De flexibiliteit is groot waardoor er een combinatie of mix mogelijk is van het beste van beide systemen, afhankelijk van de behoeftes van de klant."

Alle schakels worden bijgehouden

Jozef legt uit: "Flex≤B in uw computernetwerk of in de cloud speelt in op de behoeftes van de klant door te zorgen voor hun logistiek, lading, ontvangstbewijzen, kwaliteitsmanagement, voorraadbeheer en magazijnbeheer. Deze schakels in de keten worden voortdurend bijgehouden. We kunnen een oplossing bieden voor de hele keten. Bedrijven kunnen ook aparte modules van het systeem bestellen. De top 20 modules zijn beschikbaar als Cloud-diensten. Wat je ook gebruikt, het softwaresysteem op de PC, tablet, de 'Cloud'-versie, of een combinatie, de technologie betaalt zich snel terug." 

Hij benadrukt dat Flex≤B geen vervanging is van bestaande bedrijfsapplicaties zoals het huidige boekhoud- of ERP-systeem. "Sterker nog: het integreert prima met dergelijke bestaande systemen. De toevoeging van Flex≤B  zorgt ervoor dat het systeem volledig is ingesteld op problemen in de AGF-sector. Zelfs bedrijven met hun eigen in-house-systeem kunnen nieuwe Flex≤B-Cloud-diensten gebruiken.Tracking & Tracing

"De kleinste traceereenheid is een doos", vervolgt Jozef. De kleinste handels- of voorraadeenheid is bijvoorbeeld een pallet. Deze logistieke eenheden zijn allemaal genummerd met een SSCC in overeenstemming met een GS1-codering. We weten precies waar elk product is, zowel in voorraad als onderweg. Aanvullende onderdelen of uitbreidingen van Flex≤B zijn mogelijk, bijvoorbeeld de integratie van DESADV-berichten. Dit is een onmisbaar instrument voor 'Tracking & Tracing'. Flex≤B kan ook informatie uitwisselen met de huidige software." Volgens De Smedt heeft vandaag de dag iedere teler, distributeur en iedereen in de keten er baat bij om geld te besparen door hun data te laten volgen via een systeem. "De AGF-sector heeft al eigen werk genoeg. Laat onze huidige technologie u helpen met het resterende." 

"We hebben tot nu toe al diverse bedrijven bediend die een vooruitziende blik hadden om te werken met een aantrekkelijke software-oplossing op hun eigen server. Nu kunnen bedrijven, van welke grootte dan ook, met ons komen praten omdat deze cloud-technologie voor iedereen beschikbaar is. We nodigen bedrijven graag uit om onze stand op de Fruit Logistica te komen bezoeken. We zijn te vinden in Hal 6.2 Stand C-12. Elk bedrijf die interesse heeft in het besparen van geld in de keten willen we laten zien wat de mooie mogelijkheden zijn van Flex≤B."

Voor meer informatie:

Jozef de Smedt
Oryx N.V.
Zonnelaan 29
B-1860 Meise - BelgiŽ
T: +32 2 270 27 60
F: +32 2 270 27 50
www.oryx.be
info@oryx.be

Publicatiedatum: 5-2-2014
Auteur: Gertrude Snoei
Copyright: www.agf.nl

  

Ander nieuws uit deze sector:

17-1-2018 ďMachinaal verpakken van blauwe bessen beter voor kwaliteitĒ
16-1-2018 Aantal betalingen via iDEAL stijgt met een derde in 2017
16-1-2018 Nieuw irrigatiesysteem 'Metis'
15-1-2018 Software om lokale voedselketen te stimuleren
15-1-2018 Zo komen Chinezen aan hun likes....
11-1-2018 Mediane introduceert mobiele app
10-1-2018 Satellieten helpen Zuid-Afrikaanse telers water efficiŽnt te benutten
10-1-2018 Wie wordt de disruptive in de AGF-sector?
8-1-2018 Explosieve groei aantal bedrijven bij GS1 door online verkopen
4-1-2018 Cegeka voorziet Lamb Weston/Meijer van digitale werkplek
2-1-2018 Zespotige robots detecteren rijp fruit
2-1-2018 Maak van je auto een rijdend kantoor
22-12-2017 Oplossing voor drie veel voorkomende IT-vraagstukken uit de foodbranche
22-12-2017 Toekomstmuziek: met je smartphone meten hoe vers voedsel is
20-12-2017 "Belang cybersecurity werd afgelopen jaar duidelijk"
20-12-2017 The Greenery zet Ctac iPaaS-platform in voor vernieuwing telerapplicaties
19-12-2017 "Onze software maakt Excel overbodig bij verwerken van AGF-data"
18-12-2017 Pickingcentra zonder personeel de toekomst?
15-12-2017 "Onze volledige personeelsregistratie zit in het systeem"
13-12-2017 Consumentenbond: koop geen Samsung Galaxy S7, S7 Edge of J3 2016