Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuwe uienschillijn voor Agrargesellschaft Herbsleben AG

Dat traditie goed samen kan gaan met innovatie bewijst Agrargesellschaft Herbsleben AG in de Duitse deelstaat Thüringen. Sinds november 1990 worden in Herbsleben traditioneel geteelde speciale gewassen zoals asperges, aardappelen en uien op uiterst innovatieve wijze verwerkt voor de Duitse markt. Een uienschillijn van Sormac verwerkt de uien van de vruchtbare Thüringer grond bij dochteronderneming Herbsleber Zwiebelvermarktungs GmbH en Erzeugergemeinschaft Mitteldeutsches Zwiebelkontor.

Bij Agrargesellschaft Herbsleben AG telt alleen het beste resultaat. Daarom is innovatie van het grootste belang. Roland Schneider, directeur van Herbsleber Zwiebelvermarktungs GmbH, over innovatie en duurzaamheid en de rol van Sormac.

Schneider: "De schillijn die wij hebben gekozen staat bekend om het lage geluidsniveau, niet meer dan 83dB(A), het bedieningsgemak en vanzelfsprekend de perfecte schilkwaliteit. De uienschillers zijn zeer milieu- en energievriendelijk en dat laatste scheelt behoorlijk in onze kosten. Dat komt vooral door het met 1,2 Nm³/min lage persluchtgebruik. Verder is het erg belangrijk om te weten dat de machines erg snel en eenvoudig zijn te onderhouden en te reinigen."

Bert Haffmans is erg blij de samenwerking met Herbsleber Zwiebelvermarktungs GmbH: "Bij Sormac zijn we ook alleen tevreden met het beste resultaat en met tevreden klanten. Daarom blijven we permanent vernieuwen en innoveren om dit hoge niveau vast te houden. Door de uienschilmachines aanhoudend te updaten en steeds moderner, duurzamer en zuiniger te laten opereren, kan productveiligheid, kwaliteit en zorg voor de omgeving worden gewaarborgd. Zo blijven wij maar zeer zeker ook Herbsleber Zwiebelvermarktungs GmbH een voorsprong behouden op concurrenten."

De uienschillijn bestaat uit een toevoerbunker, transportband, uienschilmachine USM-S100, rollenleestafel, afweegmachine en een afvaltransportband. Herbsleber Zwiebelvermarktungs GmbH kan met deze stille schillijn perfecte verse ui-producten leveren waarbij de wensen van de Duitse gebruikers continu op de voorgrond staan.

Bron: Sormac

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018