Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe uienschillijn voor Agrargesellschaft Herbsleben AG

Dat traditie goed samen kan gaan met innovatie bewijst Agrargesellschaft Herbsleben AG in de Duitse deelstaat Thüringen. Sinds november 1990 worden in Herbsleben traditioneel geteelde speciale gewassen zoals asperges, aardappelen en uien op uiterst innovatieve wijze verwerkt voor de Duitse markt. Een uienschillijn van Sormac verwerkt de uien van de vruchtbare Thüringer grond bij dochteronderneming Herbsleber Zwiebelvermarktungs GmbH en Erzeugergemeinschaft Mitteldeutsches Zwiebelkontor.

Bij Agrargesellschaft Herbsleben AG telt alleen het beste resultaat. Daarom is innovatie van het grootste belang. Roland Schneider, directeur van Herbsleber Zwiebelvermarktungs GmbH, over innovatie en duurzaamheid en de rol van Sormac.

Schneider: "De schillijn die wij hebben gekozen staat bekend om het lage geluidsniveau, niet meer dan 83dB(A), het bedieningsgemak en vanzelfsprekend de perfecte schilkwaliteit. De uienschillers zijn zeer milieu- en energievriendelijk en dat laatste scheelt behoorlijk in onze kosten. Dat komt vooral door het met 1,2 Nm³/min lage persluchtgebruik. Verder is het erg belangrijk om te weten dat de machines erg snel en eenvoudig zijn te onderhouden en te reinigen."

Bert Haffmans is erg blij de samenwerking met Herbsleber Zwiebelvermarktungs GmbH: "Bij Sormac zijn we ook alleen tevreden met het beste resultaat en met tevreden klanten. Daarom blijven we permanent vernieuwen en innoveren om dit hoge niveau vast te houden. Door de uienschilmachines aanhoudend te updaten en steeds moderner, duurzamer en zuiniger te laten opereren, kan productveiligheid, kwaliteit en zorg voor de omgeving worden gewaarborgd. Zo blijven wij maar zeer zeker ook Herbsleber Zwiebelvermarktungs GmbH een voorsprong behouden op concurrenten."

De uienschillijn bestaat uit een toevoerbunker, transportband, uienschilmachine USM-S100, rollenleestafel, afweegmachine en een afvaltransportband. Herbsleber Zwiebelvermarktungs GmbH kan met deze stille schillijn perfecte verse ui-producten leveren waarbij de wensen van de Duitse gebruikers continu op de voorgrond staan.

Bron: Sormac
Publicatiedatum: