Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Facebookgebruik agrariërs stijgt naar 31%

Het gebruik van Facebook onder agrariërs is gestegen naar 31%. Dit blijkt uit onderzoek dat Prosu Databased Marketing in de afgelopen maand heeft uitgevoerd onder agrariërs. Steeds meer agrariërs gebruiken facebook. In september 2011 maakte 11% van de agrariërs gebruik van facebook. In maart 2012 steeg dit percentage naar 16%. In januari 2013 steeg dit percentage nog verder naar 22%. De resultaten van afgelopen maand laten zien dat dit op dit moment nog verder is gestegen naar 31%.
 

Het facebookgebruik onder agrariërs loopt achter in vergelijking met de rest van Nederland. 72% van de Nederlanders heeft een facebook account (Bron: Intomart GFK). Echter lopen agrariërs wel in op de rest van Nederland.

Facebook is de grootste profielsite onder agrariërs. Facebook wordt zowel voor privé als bedrijfsdoeleinden gebruikt. Facebook is daarom een sociale netwerksite die goed past bij de agrariërs. Voor bedrijven is dit ook van belang. Op facebook heb je als bedrijf vele mogelijkheden om je te presenteren. Daarom is het belangrijk om hier als bedrijf aanwezig te zijn, zodat agrariërs ook via deze weg het bedrijf kunnen vinden.

Prosu Databased Marketing heeft onlangs onderzoek gedaan naar het mediagebruik van agrariërs. In totaal zijn dat er 2.525 Dit is een herhaling van het onderzoek van 2013, 2012 en 2011. De resultaten uit het onderzoek laten spectaculaire veranderingen zien.

Bron: Prosu
Publicatiedatum: