Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Bart Verhagen: "Functionaliteit van plastic met de looks van hout"

Omzetstijging door nieuwe kratten bij boerderijwinkel Verhagen AGF

Tholen - Van huis uit was Verhagen AGF uit Reusel een gemengd boerenbedrijf met als nevenactiviteit de verkoop van aardappelen aan particulieren. Dit verliep zo goed dat er al snel sperziebonen aan het assortiment werden toegevoegd. Na enkele jaren kwam de tuinbouwtak erbij om het assortiment completer te maken en inmiddels worden er asperges, bleekselderij, savooiekool, selderij, prei, knolselderij, bloemkool etc geteeld.



In 1990 werd een boerderijwinkel aan de voorkant van het pand gebouwd en sindsdien wordt het assortiment door groothandel Harrie Goesten voorzien van exoten, citrus en fruit. In 1994 is de winkel weer verbouwd en is er een professionele snijkeuken bij gekomen om aan groeiende vraag te blijven voldoen. "De keuze voor de boerderijwinkel is een hele goede geweest", vertelt Bart Verhagen, die samen met zijn broer Jan het bedrijf leidt.



"Voor ons komt er nu een drukke periode aan. We zijn gevestigd aan de doorgaande weg in Reusel en krijgen veel (fiets)verkeer onze kant op", vertelt Bart. De toppers van Verhagen AGF zijn asperges, gesneden groenten en rauwkostsalades, die inmiddels in maar liefst dertig varianten beschikbaar zijn. Daarbij voorziet het bedrijf ook horecazaken in de omgeving van het volledige AGF-pakket.

Onlangs is de uitstraling van de boerderijwinkel behoorlijk op de schop gegaan. "Ik zag op AGF.nl een artikel over de nieuwe plastic kratten met houten uitstraling van Polymer Logistics en heb gelijk contact met ze opgenomen", vertelt Bart. "Deze kratten zijn bij uitstek geschikt voor de uitstraling van een boerderijwinkel. Iedereen heeft blauwe kratten staan, maar in deze kratten komt het product veel beter tot zijn recht."



De reacties van klanten op de nieuwe kratten zijn erg positief. "Klanten vinden de presentatie een stuk mooier. En we halen er ook meer rendement uit. Zien doet nou eenmaal kopen. Hoe mooier de presentatie, hoe hoger de verkoop. Prijstechnisch komen de kratten goed uit en wij profiteren van de functionaliteit van plastic met een houten 'look'", besluit Bas.

Voor meer informatie:
Verhagen AGF
Turnhoutseweg 45
5541 NW Reusel
Tel: (0497) 64 15 91
verhagenenzm@planet.nl
www.verhagenagf.nl

Polymer Logistics NV
Bolkensteeg 25
5103 AA Dongen
Tel: +31-162372291
Jurgen.VanHerp@polymerlogistics.com
www.polymerlogistics.com