Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LC Machinery verder onder vlag ERC

Vanaf 1 juli 2014 zullen de activiteiten van LC Machinery worden voortgezet door ERCmachinery. Sinds de jaren "60 is LC Machinery een vertrouwde naam in weeg- en verpakkingstechniek. In het verleden was de vraag vooral gericht op individuele machines. Heden ten dage zien wij dat de markt steeds meer vraagt om compleet geïntegreerde systemen en gaan de ontwikkelingen steeds sneller. De toenemende vraag naar automatisering, maatwerk en flexibelere oplossingen eisen grote investeringen.
 
ERCmachinery uit Emmeloord ontwerpt, bouwt en levert wereldwijd innovatieve productietechniek voor verwerking en verpakking van veelal agrarische producten. Vanaf 2004 heeft samenwerking tussen LC Packaging en ERCmachinery reeds geleid tot het succesvolle Baxmatic concept voor verpakkingen van 2,5 tot 50Kg. Inmiddels heeft ERCmachinery ook eigen ontwikkelde computer weegtechniek in huis en worden er vanuit deze basis ook internationaal oplossingen voor consu-mentenverpakkingen geleverd.



Gaandeweg werd het duidelijk dat het integreren van de activiteiten van LC Machinery bij ERCmachinery een win-win situatie oplevert, waarbij reeds aanwezige kennis en mogelijkheden breder kunnen worden ingezet en wij u een betere service kunnen bieden. Vanaf 1 Juli 2014 zullen alle activiteiten worden gecoördineerd vanuit de ERC vestiging in Emmeloord. U kunt contact opnemen met Niek de Boer (vanuit LC) en Marco Maljaars (vanuit ERC). De telefoonnummers van LC machinery blijven in ieder geval tot 31-12-2014 bereikbaar maar u kunt natuurlijk ook rechtstreeks bellen met ERC op 0527-256 130.

"Wij zullen er alles aan doen om het proces van samengaan zo soepel mogelijk te laten verlopen. Voor machines en systemen hopen wij u weer snel te mogen ontmoeten in de ERCmachinery setting. Voor de levering en verpakkingen zal LC Packaging u graag als vanouds van dienst blijven. Wij danken u voor de vele jaren van vertrouwen in LC Machinery."

Voor meer informatie:
ERCmachinery
tel: +31 527 256 130

 
Publicatiedatum: