Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

LC Machinery verder onder vlag ERC

Vanaf 1 juli 2014 zullen de activiteiten van LC Machinery worden voortgezet door ERCmachinery. Sinds de jaren "60 is LC Machinery een vertrouwde naam in weeg- en verpakkingstechniek. In het verleden was de vraag vooral gericht op individuele machines. Heden ten dage zien wij dat de markt steeds meer vraagt om compleet geïntegreerde systemen en gaan de ontwikkelingen steeds sneller. De toenemende vraag naar automatisering, maatwerk en flexibelere oplossingen eisen grote investeringen.
 
ERCmachinery uit Emmeloord ontwerpt, bouwt en levert wereldwijd innovatieve productietechniek voor verwerking en verpakking van veelal agrarische producten. Vanaf 2004 heeft samenwerking tussen LC Packaging en ERCmachinery reeds geleid tot het succesvolle Baxmatic concept voor verpakkingen van 2,5 tot 50Kg. Inmiddels heeft ERCmachinery ook eigen ontwikkelde computer weegtechniek in huis en worden er vanuit deze basis ook internationaal oplossingen voor consu-mentenverpakkingen geleverd.Gaandeweg werd het duidelijk dat het integreren van de activiteiten van LC Machinery bij ERCmachinery een win-win situatie oplevert, waarbij reeds aanwezige kennis en mogelijkheden breder kunnen worden ingezet en wij u een betere service kunnen bieden. Vanaf 1 Juli 2014 zullen alle activiteiten worden gecoördineerd vanuit de ERC vestiging in Emmeloord. U kunt contact opnemen met Niek de Boer (vanuit LC) en Marco Maljaars (vanuit ERC). De telefoonnummers van LC machinery blijven in ieder geval tot 31-12-2014 bereikbaar maar u kunt natuurlijk ook rechtstreeks bellen met ERC op 0527-256 130.

"Wij zullen er alles aan doen om het proces van samengaan zo soepel mogelijk te laten verlopen. Voor machines en systemen hopen wij u weer snel te mogen ontmoeten in de ERCmachinery setting. Voor de levering en verpakkingen zal LC Packaging u graag als vanouds van dienst blijven. Wij danken u voor de vele jaren van vertrouwen in LC Machinery."

Voor meer informatie:
ERCmachinery
tel: +31 527 256 130

 

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018