Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

tevens introductie nieuwe huisstijl

Prinsen levert nieuwste Visser-laadcombinatieGisteren is door Prinsen BV de Visser laadcombinatie afgeleverd aan de Familie M. Verhoeven te Erp. Het betreft de nieuwste Visser laadcombinatie type LC. 2400 - 4.5 M. De laadcombinatie is geschikt om direct vanaf het veld vrachtauto's te laden. De laadcombinatie is geschikt voor het snel en beschadigingsvrij verwerken van grote hoeveelheden aardappelen, uien of wortelen. In samenwerking met de klant wordt de laadcombinatie samengesteld. Er wordt gekeken naar de: stortbak, grondzeef-inrichting, voorsorteerder, leesband, telescopische laadband en afvoerbanden. De laadcombinatie is uitgevoerd met een 2.40 meter brede, 4.5 meter lange stortbak. Een leestafel en een zwenkbare transporteur van 12 meter lang en 80 cm breed.Nieuwe huisstijl
Prinsen BV wil de nieuwe generatie de ruimte geven en leren van de oude generatie. Behouden wat goed is , vernieuwen wat beter kan. Het familiebedrijf uit Emmeloord heeft een huisstijl laten ontwikkelen die past bij deze ontwikkeling. Het nieuwe logo heeft het patroon van de band van een hallenvuller. Een typisch product voor de specialist in na-oogst verwerkingstechniek. Daarnaast verbeeldt het ook een abstracte schuur met een trechter er boven, symbolisch voor de branche waarin het bedrijf opereert.

Het logo is helder en ogenschijnlijk eenvoudig, precies zoals Prinsen zich positioneert. Een bedrijf met een toegankelijk team van gedreven medewerkers die zich inzetten om machines te leveren die nauwkeurig werken en gebruiksvriendelijk zijn. Zo dragen zij bij aan de beschikbaarheid van voedsel in de wereld. Op de nieuwe website van Prinsen zijn de producten en occasions overzichtelijk en up to date weergegeven. Er wordt nog gewerkt aan de ontwikkeling van een webshop, zodat ondernemers online onderdelen voor machines kunnen bestellen.Het bedrijf innoveert en bouwt op een stevig fundament. Prinsen is voortgekomen uit een bedrijf dat ruim 120 jaar bestaat. Een rijke geschiedenis met een schat aan ervaring waarin het zeker stellen van de oogst centraal staat. De betrouwbare stabiliteit klinkt ook door in de loyaliteit van de medewerkers. Vijf van de twintig medewerkers werken tussen de 20 en 30 jaar bij het bedrijf en drie al meer dan tien jaar. Zij staan garant voor een goede beschikbaarheid voor service en advies.

Voor meer informatie: www.prinsenbv.com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018