Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SV-Agri en Mooij Agro starten een Joint Venture in India

SV-Agri en Mooij Agro hebben een overeenkomst voor de oprichting van een Joint Venture in India ondertekend. Dit heugelijke feit vond plaats tijdens de jaarlijkse conventie van SV-Agri, die op 10 en 11 september jl. werd gehouden in Pune.

Door het aangaan van deze Joint Venture is het voor SV-Agri en Mooij Agro mogelijk om ook voor de Indiase markt de beste bewaartechnologie te ontwikkelen en te implementeren.

SV-Agri, met ca. 40 man personeel, is gevestigd in Pune Maharashtra en staat daar zeer goed bekend voor haar activiteiten in de teelt en handel van aardappelen voor de verwerkende sector. Mooij Agro is gevestigd in Horst en is onderdeel van de Hotraco Group. Mooij Agro is al jarenlang succesvol actief in Aziƫ. Zij heeft bijvoorbeeld al sinds ruim 10 jaar een Joint Venture in Beijing, China.



Deze Indiase Joint Venture biedt de mogelijkheid tot uitvoerige en complete ondersteuning voor het ontwerpen, installeren, implementeren, trainen, de after-sales en service voor agrarische projecten aldaar. De lokaal geproduceerde hoge-kwaliteitsproducten in combinatie met de key-components uit Nederland bieden een uitstekende bewaar-oplossing.

De heren Hemant Gaur (C.E.O. van SV-Agri), Diederik Fetter (C.E.O. van Hotraco Group), Wouter Verheij (Landbouwraad van de Nederlandse Ambassade in India) en Maarten Mooij (Directeur van Mooij Agro BV) waren in Pune aanwezig om deze belangrijke stap voor de toekomst van de agro industrie in India te realiseren.


Bron: Mooij Agro
Publicatiedatum: