Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SAB 2 van Manter International

Manter heeft de bestaande SAB compleet vernieuwd en komt nu met de SAB 2. De SAB, een halfautomatische verpakker van Manter, is een veel gevraagde machine. Net, jute en papieren zakken worden handmatig of machinaal onder de vulopening gehangen en automatisch gesloten middels een industriƫle naaimachine. Daarnaast is het mogelijkheid om de SAB om te bouwen zodat verenkelde PE zakken te vullen zijn en daarna te sluiten met een horizontale sealer. De SAB wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het verpakken van grote gewichten aardappelen en uien.


Manter komt met een nieuw model, het resultaat van nieuwe productie technieken en moderne materiaal keuzes. Daarnaast is het belangrijk om te voldoen aan de laatste wettelijke eisen in verband met machine veiligheid. Door de geheel nieuwe opzet van het frame voldoet de SAB 2 aan de Europese CE regelgeving. Veel tijd is besteed aan de bedieningsvriendelijkheid. Er is veel ruimte om aan de verschillende onderdelen te werken of om onderhoud te plegen aan de naaikop. Draad en lint worden voortaan door een veilig systeem doorgeknipt.



Het ontwikkelen van dit nieuwe model heeft geleid tot een machine met een hogere capaciteit in twee uitvoeringen; standaard en high speed. Beide modellen worden geleverd met automatische hoogteverstelling en een lange ondersteuningsband. De zakken kunnen zowel handmatig als automatisch aangehangen worden. Vooral de high speed versie is berekend op het werken met een automatische Manter zak aanhanger; resulterend in een volautomatische machine in de hoogste capaciteit; tot wel 18 zakken van 25 kg per minuut. Beide modellen zijn te combineren met iedere weger.

Bezoek ons op stand nummer 455 om deze verpakker te zien en meer informatie te krijgen.


Bron: Interpom.be
Publicatiedatum: