Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
onafhankelijke vrachtafhandelingsagent voor perishables

René Vissers directeur van IPHandlers

Tholen - Op 1 oktober is René Vissers gestart als directeur van IPHandlers na vier jaar gewerkt te hebben voor de Best Fresh Group. IPhandlers is medio 2013 van start gegaan als een onafhankelijke vrachtafhandelingsagent voor perishables, zowel voor bloemen, groenten, fruit, kruiden als uitgangsmaterialen.


Links: Producten kunnen direct na ontvangst worden gekoeld in één van de drie vacuum-coolers
Rechts: Rene Vissers


"Na een succesvolle start willen wij nu de organisatie verder ontwikkelen en uitbouwen. Voor al onze klanten leveren we een specifiek pakket aan diensten. Bij IPHandlers hebben we de beschikking over 10.000 m2 gekoelde en geconditioneerde bedrijfsruimte grenzend aan Schiphol, in de buurt van de A4 en A9. Naast geconditioneerde koelruimte hebben wij ook de beschikking over 3 vacuümcoolers, waar we 24 ton producten kunnen terugkoelen binnen één uur", vertelt Rene.

"Wij zijn beschikbaar voor het ontvangen en afhandelen van zowel import- als exportzendingen, waarbij we transport, opslag en alle douanefaciliteiten kunnen organiseren. Ook als onze klanten gasten willen ontvangen of vergaderruimte zoeken in de omgeving van Schiphol, dan kunnen wij die aanbieden. Kortom of het om producten of klanten gaat: die zijn allebei bij ons thuis", besluit René.

Voor meer informatie:
René Vissers
IPHandlers
Tel: +31 (0)297 747 200
Fax: +31 (0)297 500 715
rvissers@iphandlers.nl
www.iphandlers.nl