Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TSG Connection Day

Techno Service 's-Gravenpolder hield 30 oktober jl. haar klantendag: TSG Connection Day. De rode 'draad' door de hele presentatie was het thema 'verbinding maken'.


  • De nieuwste industriĆ«le led-verlichting voor binnen en buiten kon door bezoekers draadloos worden bediend.
  • Het energiemanagementsysteem uit het dienstenpakket van TSG kreeg veel aandacht door het visueel maken van actuele zaken rondom netvervuiling.
  • De update van het droog- en bewaarprogramma werd gepresenteerd. De energiebesparingsfaciliteiten werden uitgelicht evenals de mogelijkheid voor logging en export van gegevens; Ook de toepassing van gelijkstroommotoren en de besturing via tablet of smartphone werd gedemonstreerd; Veel klanten ontdekten dat we ook afsluitplastics in iedere gewenste maatvoering voor de kisten in de bewaarplaatsen leveren.
  • Ook de kalibratie van vocht- en temperatuursensoren werd met verschillen meetinstrumenten uitgevoerd. De bezoekers konden verschillende proces sensoren voor allerlei toepassingen uittesten. Er waren ook diverse opstellingen gebouwd die toepasbare applicaties in de AGRO sector lieten zien.
  • De software-afdeling had verschillende besturingssystemen met de Beckhoff PLC samengesteld, die het hart van de installaties vormen. Dit werd door de programmeurs toegelicht. Ook de vervanging van verouderde plc systemen werd onder de aandacht gebracht. TSG serving the heart of your system!
  • De afdeling panelenbouw werd onder de aandacht gebracht door de opstelling van een kast voorzien van de nieuwste energiebewuste en emc technisch beste componenten en het nieuwe eTOP glasstouchpanel. Via dit bedienpaneel was de besturing draadloos op een veilige manier te benaderen, over te nemen en te bedienen door de gebruiker.


Voor meer informatie:
TSG
Tel: 0113-3102020
info@tsg.nl
www.tsg.nl

Publicatiedatum: