Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoogste punt Food Center Westland

Onlangs is het hoogste punt bereikt van Food Center Westland, het nieuwe en overdekte groothandelscentrum in Poeldijk, dat in april van 2015 haar deuren opent.

Food Center Westland richt zich met haar activiteiten op de groentedetailhandel, horeca- en cateringbedrijven. Het nieuwe groothandelscentrum voor groenten en fruit heeft niet alleen een strategische ligging in de Randstad, maar profileert richt zich tevens met gezamenlijke communicatie en marketingacties richting de detailhandel en de horeca. Verkoopunits kunnen vanaf 110 m2 gehuurd worden, desgewenst met koelcel en kantoor voorzien van pantry en toilet.



Food Center Westland beschikt door haar centrale ligging in de Randstad over een uniek afzetgebied voor groente en fruit. Binnen een straal van 60 kilometer bevindt zich zo'n 50% van de Nederlandse groentedetailhandel, horeca- en cateringbedrijven. En ook de helft van de Nederlandse consumenten wonen en werken in dit gebied. Maar Food Center Westland ligt ook in het hart van het Westland, waar 50% van de Nederlandse groenten wordt geteeld en 25% van de importgroenten wordt verwerkt. Korte lijnen tussen productie, handel en afnemers!



Voor meer informatie:
Herwi Rijsdijk
Food Center Westland
Mob: 06 51 61 81 30
h.rijsdijk@abcwestland.nl
www.foodcenterwestland.nl
Publicatiedatum: