Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CZAV: 2 miljoen terug naar de teler

CZAV betaalt 2 miljoen euro terug over het boekjaar 2013 – 2014 aan de afnemers van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, veevoeders en nu ook aan klanten die mais- en uienzaden bij de agrarische coöperatie kochten.
Deze 'nakorting' onderstreept het vertrouwen wat leden en klanten in CZAV stellen: het leveren van scherp geprijsde kwaliteitsproducten en onafhankelijke kennis in de vorm van teelttechnisch advies.

Aan de definitieve jaarcijfers van CZAV wordt de laatste hand gelegd. De eerste inzichten maken genoemde nakorting mogelijk. Omzetten en marktaandelen zijn gegroeid en de deelnemingen hebben gezamenlijk goed bijgedragen aan het resultaat.
Op vrijdag 6 februari 2015 wordt tijdens de CZAV Ledenvergadering een toelichting op deze cijfers gegeven en blikken we vooruit op het beleid voor de komende jaren. Gastspreker Peter d'Hamecourt, voormalig NOS Rusland-correspondent en woonachtig in Rusland, zal tijdens de bijeenkomst zijn reflectie geven op de Europese economie vanuit een Russisch perspectief.

Publicatiedatum: