Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

River Onions volledig in handen Familie van Baalen

In 2011 is River Onions BV opgericht uit een samenwerking tussen tussen Fam. van Baalen uit Brakel en Jansen-Dongen uit Tilburg. De afgelopen jaren zijn gebruikt om River Onions dusdanig te laten groeien dat het volledig op eigen benen kan staan. Het was voor beide ondernemingen een mooie periode waarin de mogelijkheid was de kennis van twee compleet verschillende moederbedrijven samen te laten vloeien in één onderneming. De tijd was er nu ook rijp voor dat Arie van Baalen het aandeel overnam dat in eigendom was van Jansen Dongen. "Dit is voor mij een unieke kans om een toekomst te creëren in de uienwereld. Er is een ontzettende behoefte aan een nieuwe generatie in de uienwereld", zegt Arie van Baalen.


Arie en moeder Coby van Baalen tijdens de Asia Fruit Logistica in Hong Kong
 
"Bij River Onions staat de liefde voor het land, kwaliteit, innovatie en eerlijke producten voorop. River Onions kiest bewust niet voor de grote bulkproductie, maar voor hoogwaardige producten, die zorgvuldig worden geselecteerd", zegt Arie. "We zijn continu bezig met de vraag vanuit de markt. De moderne consument is veeleisend. Naast de vraag naar variatie, smaak en kwaliteit wil hij of zij ook weten waar het product vandaan komt en hoe het is gemaakt. River Onions teelt op duurzame wijze producten, die aansluiten bij de behoeftes van de eindgebruiker. Door het samenwerken met andere binnen- en buitenlandse telers en door het delen van kennis en voortdurende innovatie kan River Onions het hele jaar door een eigentijds kwaliteitsassortiment uien, sjalotten en knoflook bieden."
 
River Onions verzorgt ook de verwerking, verpakking en distributie van zijn producten en de levering in binnen- en buitenland.

Voor het eerst is River Onions als exposant aanwezig op de Fruit Logistica in Berlijn, Hal 3.2 / D-21.
 
Voor meer informatie:
Arie van Baalen
River Onions
Verdrietweg 1
5306 HB Brakel
Mob: 06-53469881
arie@river-onions.nl
www.river-onions.nl
Publicatiedatum: