Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Activiteiten ambassade Senegal bekroond

Nederlandse ondernemers verkiezen de Nederlandse ambassades in Bangladesh en Senegal tot de diplomatieke posten met de best gewaardeerde economische dienstverlening. Hiervoor kregen ambassadeur Gerben Sjoerd de Jong (Bangladesh) en ambassadeur Pieter Jan Kleiweg de Zwaan (Senegal) gisteren in Rotterdam de Fenedex/VNO-NCW en MKB-Nederland Ambassadeprijs uitgereikt op de 'economische dag' van de Ambassadeursconferentie 2015.



Op een kleinere ambassade als die in Dakar is een principale rol weggelegd voor de ambassadeur. Uit de lovende woorden van het bedrijfsleven blijkt dat ambassadeur Pieter Jan Kleiweg de Zwaan en zijn team er uitstekend in slagen een proactieve, deskundige en persoonlijke dienstverlening neer te zetten. Het bedrijfsleven geeft aan dat de deskundigheid en de lokale contacten van de ambassade van wezenlijk belang zijn geweest in het doen slagen van hun activiteiten. Zo hielp deze ambassadeur de laatste jaren veel Nederlandse AGF-exporteurs met hun activiteiten in Senegal.




Publicatiedatum: