Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

De Carborundumspecialist 'stralend' het nieuwe jaar in

Letterlijk en figuurlijk gaat Jos Hink, oprichter van De Carborundumspecialist, stralend het nieuwe jaar in. Eind 2014 is er geïnvesteerd in een grote straalkast. "Een enorme aanwinst voor het bedrijf", aldus Jos Hink, die van jongsaf aan al actief is als zelfstandig onderhoudsmonteur. Hij heeft aan deze machine diverse luxe extra's ontworpen en aangebracht. Zo heeft hij een volautomatisch transportsysteem gemaakt in de straalkast. Door middel van een digitale snelheidsmeter kunnen de schraprollen voor- of achteruit in de gewenste snelheid door de straalkast gemanoeuvreerd worden. Daarnaast is de omwentelsnelheid van de schraprol ook afzonderlijk te reguleren, waardoor elke specifiek type rol de juiste straalbehandeling krijgt. Op deze manier is het eindresultaat altijd 100% goed.


Jos Hink

Door deze unieke straalmethode is een juiste en optimale basis gelegd, voor het aanbrengen van de carborundum. "En zoals het bekende gezegde luidt 'een goede basis, is het halve werk'. Op de zelf ontwikkelde en gemaakte 'bekledingsmachines', kunnen wij elke gewenste korrelmaat aanbrengen op uw product. Meerdere korrelmaten op 1 product? Ook deze optie behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Door onze ingebouwde en geïntegreerde warmtecabine bepalen we de benodigde droogtijd, waardoor de hard- en zuiverheid van het totaalproduct optimaal wordt.
Dat de Carborundumspecialist kwaliteit aflevert, blijkt wel uit het steeds groter groeiende netwerk. Inmiddels gaan de schraprollen,trommels en schijven de hele wereld over", besluit Jos.

Voor meer informatie:
Jos Hink
De Carborundum Specialist
Onderhoudsbedrijf Jos Hink B.V.
Tel. 0226 315 494
Tel. 06 302 98 862
www.decarborundumspecialist.nl
info@decarborundumspecialist.nl

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:

Reacties:


Mooi apparaat!

Ergonomisch ook veel beter.

Succes!
Fred, Haarlem - 2015/02/03 22:00:29.000© UienNieuws.nl 2018