Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Carborundumspecialist 'stralend' het nieuwe jaar in

Letterlijk en figuurlijk gaat Jos Hink, oprichter van De Carborundumspecialist, stralend het nieuwe jaar in. Eind 2014 is er geïnvesteerd in een grote straalkast. "Een enorme aanwinst voor het bedrijf", aldus Jos Hink, die van jongsaf aan al actief is als zelfstandig onderhoudsmonteur. Hij heeft aan deze machine diverse luxe extra's ontworpen en aangebracht. Zo heeft hij een volautomatisch transportsysteem gemaakt in de straalkast. Door middel van een digitale snelheidsmeter kunnen de schraprollen voor- of achteruit in de gewenste snelheid door de straalkast gemanoeuvreerd worden. Daarnaast is de omwentelsnelheid van de schraprol ook afzonderlijk te reguleren, waardoor elke specifiek type rol de juiste straalbehandeling krijgt. Op deze manier is het eindresultaat altijd 100% goed.


Jos Hink

Door deze unieke straalmethode is een juiste en optimale basis gelegd, voor het aanbrengen van de carborundum. "En zoals het bekende gezegde luidt 'een goede basis, is het halve werk'. Op de zelf ontwikkelde en gemaakte 'bekledingsmachines', kunnen wij elke gewenste korrelmaat aanbrengen op uw product. Meerdere korrelmaten op 1 product? Ook deze optie behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Door onze ingebouwde en geïntegreerde warmtecabine bepalen we de benodigde droogtijd, waardoor de hard- en zuiverheid van het totaalproduct optimaal wordt.
Dat de Carborundumspecialist kwaliteit aflevert, blijkt wel uit het steeds groter groeiende netwerk. Inmiddels gaan de schraprollen,trommels en schijven de hele wereld over", besluit Jos.

Voor meer informatie:
Jos Hink
De Carborundum Specialist
Onderhoudsbedrijf Jos Hink B.V.
Tel. 0226 315 494
Tel. 06 302 98 862
www.decarborundumspecialist.nl
info@decarborundumspecialist.nl
Publicatiedatum: