Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Uientelers laten zich informeren over nieuwste generatie zaaimachines

Donderdag 13 januari bezochten 70 agrariërs en voorlichters tijdens een studiereis van Agrifirm, het bedrijf Kramer in Bant. De overwegend uien- en peentelers lieten zich bijpraten over de nieuwste generatie Kramer ProSeeder groenten zaaimachines, granulaat toepassingen, maar vooral over de afstellingen van verschillende zaaimachines en de invloed van de zaadfracties op het uiteindelijke resultaat.
De handel verlangt een steeds hogere kwaliteit product en ook uniformiteit in het gewas wordt steeds belangrijker.Dit vraagt veel van de mensen in de praktijk, die de groenten zaaien, juiste druk, vacuüm, de juiste schijf bij het juiste zaad en zaadfractie. Alle voorkomende situaties werden in de praktijk geshowd op de testbank, waarop alle praktijk situaties kunnen worden nagebootst.

De Kramer ProSeeder onderscheidt zich in het aandrukken van de zaden en is de enige machine in de markt, waarbij de tractor chauffeur vanuit de cabine op een monitor het resultaat realtime op de zaaischijf kan zien met behulp van infrarood camera's.

Wilt U ook meer informatie, of ook een workshop, kijk op www.kramerstart.nl


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018