Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AGF-bedrijven genomineerd voor prijs medewerkersbeleving

Jaarlijks reikt Integron awards uit voor de best presterende organisaties op het gebied van medewerker beleving. De AGF-sector doet het dit jaar goed in deze categorie: maar liefst twee van de drie bedrijven zijn hieruit afkomstig. RedStar en De Groot en Slot zijn genomineerd voor één van de drie best presterende organisaties in Medewerkersbeleving binnen de categorie Handel & Industrie.

Het onderzoek naar Medewerkersbeleving richt zich onder andere op betrokkenheid, voldoening in het werk, verwachtingen, tevredenheid en loyaliteit. Zij doen dat al 6 jaar en ook dit jaar is dit weer een groots event waar veel werkgevers voor in de rij staan.

De Groot en Slot is ook genomineerd voor de categorie 'Best presterende organisaties op het gebied van medewerkersbeleving in de categorie meest aanbevolen door medewerkers.' LTO Noord is genomineerd als best presterende organisatie op het gebied van facility beleving in de categorie profit.

Dit maakte onderzoeksbureau Integron onlangs bekend. De uiteindelijke winnaar voor de Medewerker Beleving Award wordt op 12 maart a.s. in hotel nhow in Rotterdam bekend gemaakt.

"Dit is absoluut een opsteker", vertelt Rob Luykx, HR Manager bij RedStar. "We weten allemaal dat de sector het zwaar heeft en dat er veel van medewerkers wordt gevraagd. Belangrijk is dat iedere medewerker zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. Dat je ze meeneemt in alles wat je onderneemt en ze vertelt hoe zij daar invloed op hebben. Alleen dan kunnen ze hun plek in de organisatie ten volle innemen en zichzelf geven. Voor ons is deze nominatie een bevestiging dat we op de goede weg zijn en het inspireert ons des te meer om het nog beter te gaan doen", aldus Luykx.

Publicatiedatum: