Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
resolutie van 1920x1200 pixels

Ellips introduceert nauwkeurige camera in sorteerproces

Ellips, leverancier van sorteringssoftware, introduceert op dit moment de meest nauwkeurige camera's die ooit in het sorteerproces zijn ingezet. Met een resolutie van 1920x1200 pixels kiest Ellips voor meer dan Full HD.

Bij Ellips wordt dagelijks gewerkt aan sorteringssoftware voor fabrikanten van sorteermachines en hun eindgebruikers. Erwin Bakker, Algemeen Directeur Ellips: "Wij richten ons volledig op de ontwikkeling van de software. Wij maken dus geen sorteermachines. Onze focus op de software heeft ervoor gezorgd dat ons product heel nauwkeurig is."

Daarnaast is Ellips continu op zoek naar de beste hardware om zo het selectieproces van groenten en fruit verder te verbeteren. Nu heeft Ellips ook een duidelijke voorsprong op de concurrentie genomen qua camera's voor de sortering. "Een aantal concurrenten heeft nu nét Full HD-camera's (1920x1080 pixels) geïntroduceerd. Wij zijn nog een stapje verdergegaan en sorteren nu met 1920x1200 pixels; nog beter dan Full HD. Deze camera's gebruiken een nieuw type sensor dat op alle fronten (ruis, gevoeligheid, aantal beelden per seconde) beter is dan wat er tot nu toe op de markt is gebracht. De camera levert maar liefst 41 beelden per seconde."

De eerste klant die met de nieuwe camera's gaat werken, is gevestigd in de Verenigde Staten. "Deze Amerikaanse klant is een grote teler, verpakker en transporteur van zoete uien. Hier gaan we een bestaande uiensorteermachine upgraden met onze technologie. Zo kan deze klant de externe en interne kwaliteit van uien nauwkeuriger dan ooit beoordelen."

www.ellips.com

Publicatiedatum: