Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw merk zwarte knoflook

Black Garlic UK heeft zijn eigen merk, "Balsajo", gelanceerd. Met dit nieuwe product wil het bedrijf een ​​gegarandeerd en consistent smaakprofiel aan chef-koks en foodies aanbieden. Het bedrijf is ook gestart met een nieuwe consumenten website. 

Zwarte knoflook wordt gemaakt met één product: witte knoflook. Dit moet een complex verouderingsproces ondergaan dat een maand duurt. De methode is in 10 jaar ontwikkeld en is tot die tijd achter slot en grendel bewaard. Black Garlic UK verzekert dat het erg ingewikkeld is en veel aandacht en zorg vraagt. Gedurende deze tijd transformeert het product totaal. De zachte zwarte teentjes bestaan uit lagen van smaken die je nooit zou verwachten.



Katy Heath, de oprichter en eigenaar van Black Garlic: "De twee dingen die ik leuk vind aan zwarte knoflook is de blik op de gezichten van mensen wanneer ze het proeven en je ze vertelt dat het alleen is gemaakt van knoflook. Hun ogen gaan wijd open als ze beginnen te denken aan manieren om het te gebruiken. Het kan vrijwel elke dag worden gebruikt: gesneden op eieren zoals truffel in de ochtend, bij de Bolognese in de avond en in een saladedressing voor de lunch. Of volledig puur. Het heeft de gezondste zoete smaak, die je kunt eten. Het heeft al het goede van knoflook, maar je hebt gelukkig geen last van de geur!"

Voor meer informatie:
Katy Heath
Black Garlic UK
Tel: +44(0)207-492-0712
Email: Katy@blackgarlic.co.uk
www.blackgarlic.co.uk
Publicatiedatum: