Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Seminis-uitjesactie verlengd

Eind vorig jaar lanceerde Seminis www.myonion.nl, een complete website waar alles te vinden is over uien. Om dit te vieren kunnen uientelers en andere professionals uit de uienbranche kaarten winnen voor een dierentuin, pretpark of zwemparadijs naar keuze. Wegens succes verlengt Seminis deze actie.



Seminis krijgt ontzettend veel enthousiaste reacties en aanmeldingen voor deze actie, waarbij u kaarten kunt winnen voor een pretpark of dierentuin naar keuze. Daarom verlengt Seminis de actie met nóg een maandje! Tot en met eind maart kunt u nog meedoen. Ga naar www.myonion.nl en klik op de banner die op de homepage vanzelf langskomt.

De winnaar van februari van het Uitje is inmiddels bekend. Seminis feliciteert de familie Wanders met hun mooie prijs! Afgelopen vrijdag bezocht Seminis accountmanager Mees de Lorm de familie Wander en overhandigde de cheque, die een waarde heeft van vier kaarten voor een pretpark naar keuze.

www.myonion.nl
Publicatiedatum: