Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Organisatie van grootste veiling van antieke tractoren ooit

Antieke tractoren gezocht

Troostwijk Veilingen organiseert samen met verzamelaar Jan Bos van de Peppel de grootste inbrengveiling van antieke tractoren ooit. Het doel is om 400 antieke tractoren te gaan veilen. De eerste 50 zijn al aangemeld. Met deze inbrengveiling wil Troostwijk een vliegwiel opgang brengen en de verkoop van overtollig veelal stilstaande antieke tractoren bevorderen aan Nederlandse en buitenlandse liefhebbers. Inbrengen van tractoren kan tot 14 april.



Stef Hooijman, landbouwspecialist bij Troostwijk Veilingen: "Vorig jaar hebben we een veiling georganiseerd van maar liefst 300 antieke tractoren afkomstig van één verzamelaar. Veel agrariërs hebben wel een of twee oude tractoren, die ergens al jaren stilstaan in een hoekje van een schuur. Maak dan nu gebruik van deze inbrengveiling. Veel tractoren zorgt ook voor veel bezoekers en dat er actief wordt geboden. Onze ervaring leert dat bij de vorige veiling er minstens 6000 bezoekers op de kijkdag kwamen en dat 100% van de tractoren verkocht wordt."
 
Hij vervolgt: "Verzamelaar Jan Bos van de Peppel kwam eigenlijk met het idee. Hij wil zijn verzameling van 50 tractoren beëindigen. In deze verzameling zitten gewone en ook zeer bijzondere exemplaren. Samen hebben we toen gekeken of we niet een hele grote veiling kunnen organiseren. Dit zorgt voor meer bezoekers en betere verkoopprijs. Aanmelden en meer informatie met betrekking tot de veiling kan door een mail te sturen naar machines@twa.nl"
 
Op 9 mei is de kijkdatum aan de Rijnstraat 51 te Ingen. De veiling sluit op 12 mei a.s.
 
Publicatiedatum: