Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Celtic Cooling opent vestiging in Moskou

Celtic Cooling is al enige tijd succesvol in Afrika en Centraal-Aziƫ met locaties in Kenia, Ethiopiƫ, Ghana en Kazachstan. Binnenkort opent het bedrijf een nieuwe vestiging in de Russische hoofdstad Moskou. Naast dit kantoor worden er tevens diverse regionale servicepunten opgezet om de klanten in hun eigen land en taal zo goed mogelijk te kunnen bedienen.
 
Al jaren werkt Celtic aan een sterkere marktpositie in de CIS-landen, Afrika en het Midden-Oosten. Een vestiging in de hoofdstad van Rusland lijkt daarom een goede stap. ''Daarnaast zien wij een mondiale verschuiving in de productie en consumptie van voedsel. In veel landen, waaronder Rusland, nemen de productie en consumptie van voedingsmiddelen toe en stijgt de vraag naar hoogstaande koudetechniek.'' aldus eigenaar Joost van Klink.
 
Het opstarten van een vestiging in een land als Rusland is geen eenvoudige beslissing, vertelt Joost. ''Veelal botst de Russische cultuur met de Nederlandse mentaliteit. Om deze reden zijn al veel bedrijven met de staart tussen de benen vertrokken. Maar wij geloven erin dat onze formule werkt. We willen Nederlandse bedrijven en projecten in Rusland dan ook graag ondersteunen met onze kennis en service.''
 
Voor meer informatie:
Celtic Cooling
Luzernestraat 53
2153 GM Nieuw-Vennep
Nederland
Tel: +31-(0)252-240 950
info@celtic.nl
www.celtic.nl

Publicatiedatum: