Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

"Kees Versteeg: "Een buitengewoon succes"

50 bezoekers voor conferentie Onions Australia

Bijna vijftig vertegenwoordigers uit de uiensector waren present bij de Onions Australia-conferentie in de Zuid-Oost-regio van Zuid-Australië. Afgevaardigden van Nederland, Nieuw-Zeeland en elke staat van Australië waren naar dit tweedaagse evenement afgereisd.De aanwezigen kregen nieuws en advies van het regionale serviceteam van de Fair Work Ombudsman, wat in goede aarde viel. Ook werd het nieuwe partnerschap van Onions Australia en AgNova Technologies geïntroduceerd, dat een deel van de omzet door zal sluizen naar Onions Australia om de industrie te ondersteunen.

Er waren verder presentaties over veranderingen in de registratie van juridisch eigendom, financieel advies, ontwikkeling van zaden en beschikbaarheid van chemicaliën. Ook werd een uitvoerige update gegeven over Horticulture Innovation Australia, waardoor de aanwezigen alle gelegenheid hadden om vragen te stellen over de voortgang van deze nieuwe organisatie.

Het evenement bood allerlei mogelijkheden voor netwerken, zoals een bezoek aan een uienthemarestaurant waar gerechten bereid met lokale uien geproefd konden worden of een rondleiding door een regionaal uienbedrijf, compleet met barbecue georganiseerd door de lokale Rotary Club. 

Volgens Onions Australia-voorzitter Kees Versteeg was de conferentie een buitengewoon succes, dat strategisch gehouden was in het epicentrum van de uienindustrie in Zuid-Australië.

Voor meer informatie:
Lechelle Earl
Onions Australia CEO
Tel: +61 0458 11 11 26
Email: Lechelle@onionsaustralia.org.au
www.onionsaustralia.org.au

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018