Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inverness Transport bestaat tien jaar

Het is feest bij Inverness Transport in Zevenaar. Op 1 juni is het precies tien jaar geleden dat directeur Richard van den Dolder zijn bedrijf startte. Anno 2015 is Inverness Transport een allround logistiek bedrijf dat tegen de stroom in groeit.
Twee jaar lang werkte Richard van den Dolder vanuit de zolderkamer in zijn huis.
Inmiddels telt Inverness Transport vijf medewerkers en houdt het bedrijf kantoor op een mooie zichtlocatie langs rijksweg A12 in Zevenaar.



"We vervoeren producten door heel Europa", vertelt Richard van den Dolder. "De nadruk lag aanvankelijk voornamelijk op agrarisch transport van bijvoorbeeld aardappelen, uien en wortelen. Heel geleidelijk is het assortiment gegroeid. Zo weten we tegenwoordig ook raad met groenten, fruit, cacao, koffie, noten, suiker en granen."

Inverness Transport wil als expediteur een brug slaan tussen klant en afnemer. De groei is de laatste jaren geleidelijk, maar gestaag. Onderscheidend vermogen is de persoonlijke service die wordt geboden. Den Dolder: "We halen het 'gedoe met transport', dat vaak rond vrachten plaatsvindt, bij de klant weg. Die nemen wij volledig voor onze rekening. Hiermee ontlasten wij onze klant zodat deze zich kan concentreren op zijn eigen activiteiten."

Bij het bedrijfspand van Inverness Transport in Zevenaar is ook de mogelijkheid om producten op te slaan en vrachtwagens over te laden (op- en overslag). Vervolgens kunnen alle soorten vervoer worden verzorgd door heel Europa. Dit gebeurt zowel met tautliners, koeler- en bulk trucks, als met onderlossers, walking floors en kippers.

Voor meer informatie:
Inverness Transport BV
Richard van den Dolder
T: +31 (0)26-3195170
Richard@invernesstransport.nl
www.invernesstransport.nl
Publicatiedatum: