Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schmitz Cargobull levert 25 nieuwe trailers aan Visbeen

Het gaat goed met Visbeen transport: de vraag naar de diensten van het bedrijf, dat gespecialiseerd is in geconditioneerd transport, blijft groeien. Koeltransport is altijd de basis geweest van de diensten van Visbeen, maar de recente groei wordt voornamelijk gerealiseerd op het gebied van vriestransport. In 2014 werd de vloot al uitgebreid met 50 huckepacktrailers, die geschikt zijn voor intermodaal vervoer via de weg, het water én per spoor. Nu heeft Visbeen wederom een bestelling geplaatst voor 25 trailers bij Schmitz Cargobull, een Duitse trailerproducent. Sommige van deze trailers bevatten de gloednieuwe Schmitz SCB Koelmachine, een innovatieve nieuwkomer in de koelerwereld: deze machine biedt lange onderhoudsintervallen en actieve monitoring op calamiteiten door middel van telematica.



Sinds 2004 werkt Visbeen samen met Schmitz Cargobull, een samenwerking die altijd zeer goed is bevallen. "Aan onbegeleid transport zijn bepaalde risico's verbonden. Het is daarom belangrijk dat we altijd op onze trailers kunnen vertrouwen", zegt algemeen directeur Adrie Visbeen. "Voor ons is het cruciaal om onze klanten een consistente en kwalitatieve transportservice te kunnen garanderen. Schmitz Cargobull helpt ons hierbij." Door middel van de 25 nieuwe trailers die zijn geleverd is Visbeen in staat om makkelijker, efficiënter én meer vries- en koeltransport uit te voeren. Het bedrijf heeft het nieuwe, technologisch vooruitstrevende materieel inmiddels naar alle tevredenheid in gebruik.

Visbeen is in 90 jaar uitgegroeid tot een betrouwbare en gerenommeerde transporteur van vers- en vriesproducten en heeft de beschikking over een eigen vloot van 300 koeltrailers, 100 trekkers, 100 reefercontainers en 175 medewerkers.

Voor meer informatie:
Diana van Zielst
Visbeen
Tel: (0031) +187 607836
d.van.zielst@visbeen.nl
www.visbeen.nl
Publicatiedatum: