Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Open Dag 2015 CZAV en ZLTO: De bodem als basis.

2015 is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot het "Jaar van de bodem". CZAV en Kennis- en Innovatiecentrum Rusthoeve sluiten met hun thema "De bodem als basis" hierbij aan tijdens hun jaarlijkse Open Dag in Colijnsplaat. CZAV en Rusthoeve weten immers al jaren: de bodem is de basis voor al onze voedselvoorziening. Het is een uitdaging de bodem goed te benutten en gezond te houden, zodat er nu en later optimaal gebruik van gemaakt kan worden. Goed boeren, goed beheren is hier dus ook van groot belang.

Tijdens de Open Dag bieden CZAV en Rusthoeve bezoekers actuele kennis, tips en advies om bodemgezondheid te realiseren en te behouden. In samenwerking met een zestigtal standhouders wordt een gevarieerd programma aangeboden waarin de bodem centraal staat. Inmiddels is het de 15e keer dat de Open Dag wordt georganiseerd en ook dit jaar worden weer ruim 2500 bezoekers verwacht om kennis op te doen tijdens de routes en workshops en vakgenoten en standhouders te ontmoeten op de informatiemarkt. Uiteraard is er de mogelijkheid spuitlicenties te verlengen bij de stand van Edudelta. Ook dit jaar wordt de Open Dag mede mogelijk gemaakt door ZLTO en Rabobank.

Inmiddels is bij ruim 4000 relaties van CZAV en ZLTO het Open Dag magazine met daarin het volledige programma van de workshops en rondleidingen op de mat gevallen. Ook achtergrondinformatie over de proeven en de aanwezige standhouders is hierin opgenomen. U kunt de digitale versie van het magazine hier lezen.

Bezoekers zijn welkom op woensdag 17 juni van 09.00 tot 21.00 op Kennis- en Innovatiecentrum Rusthoeve (Noordlangeweg 42, Colijnsplaat).

Bron: CZAV
Publicatiedatum: