Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Jacques Janssen: "Streepje voor door hygiëne en lage onderhoudskosten"

Verkoopkantoor Benelux werpt vruchten af voor MultiWeigh

Tholen - Ruim twee jaar geleden ging MultiWeigh, leverancier van multiweigh combinatie weegautomaten en toebehoren, van start met een eigen verkoop- en servicekantoor in Weert voor de Benelux-markt. Verantwoordelijk voor deze markt is Jacques Janssen. Hij ziet veel potentie om met het nieuwe kantoor de afzet in de Benelux te vergroten. "Wereldwijd zijn er meer dan 1.500 MultiWeigh-weegautomaten in productie. Een groot voordeel is dat de moderne fabriek van MultiWeigh vlak over de grens in het Duitse Wetzlar ligt. Testmogelijkheden met origineel product zijn dus vlakbij ter beschikking en alle automaten zijn van Duitse makelij."


Jacques Janssen

In totaal zijn er in de Benelux-landen al meer dan honderd MultiWeigh weegautomaten geleverd en in productie. In de AGF-sector worden deze weegmachines onder meer toegepast in de aardappelen, verse gesneden panklare groenten, diepvriesgroenten en diepvriesfrites. Jasa Packaging Systems en Vanhemens zijn agenten voor de levering aan de verse groenten- en fruitmarkt in respectievelijk Nederland en België. "Een nieuwe ontwikkeling is de MultiWeigh Serie GS, waar gevoelige producten niet meer vallen, maar door te rollen of schuiven zorgvuldig en precies worden gedoseerd. "Dit kan bijvoorbeeld voor de verwerking van vers fruit een goede oplossing zijn", vertelt Jacques.



Groenteverwerkers als Hessing en Van Dijck Groenteproducties en Verduyn in België werken al jarenlang met MultiWeigh en volgens Jacques ontstaat er steeds meer interesse. "Onze weegautomaten onderscheiden zich onder meer door het Direct Drive Systeem voor de voordoseer- en weegbakjes, waardoor er geen veren worden gebruikt in tegenstelling tot alle concurrerende wegers in de markt. Onze weegautomaten zijn compleet in RVS (V2A) uitvoering, modulair opgebouwd waardoor er nauwelijks onderhoudskosten zijn met een gelijke software-uitvoering voor alle typen weegautomaten. Ook niet onbelangrijk is dat de uitvoering erg hygiënisch is. Hiermee hebben we echt een streepje voor bij veel verwerkers."



Voor meer informatie:
MultiWeigh Benelux B.V.
Postbus 10092
6000 GB Weert
Franklinstraat 25
6003 DK Weert
Tel: +31 (0) 495 547 390
jacques.janssen@multiweigh.nl
www.multiweigh.com