Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Agrarische Open Dag Lanser, Sint Maarten

Zaterdag 13 juni aanstaande organiseert familie Lanser een agrarische open dag. Omnivent werkte mee aan het realiseren van een nieuwe aardappelbewaring. De kistenbewaring, bestemd voor het verwerken en bewaren van bewaar- en pootaardappelen, is voorzien van zuigventilatie en wordt geautomatiseerd middels ACT-40 bewaarmanagement. Naast de zuigventilatie beschikt de bewaring over een opwarmwand. Het systeem is voorzien van ventilatoren met EC-motor.
 
U bent van van 13:00 tot 17:00 uur harte welkom aan de Valkkogerweg 53 in Sint Maarten. Verschillende bedrijven presenteren zich op de locatie.
 
Naast Omnivent ontmoet u: Dekker Granen en Kunstmest BV - CAV Agrotheek - ENSW Wikkel- en aandrijftechniek - KM Kloppenburg Machinebouw - Nieuwe Stroom - Van der Meer Techniek - De Boer Staalbouw B.V. - Ronald de Schipper Elektrotechniek - Necap Pallets & Kisten BV - Agrico - Weber Koudetechniek - Groot Techniek
 
Bekijk hier de locatie op de kaart.

 
Publicatiedatum: