Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
4 en 5 november

Negende uien- en wortelconferentie Peterborough

Het programma voor de UK Onion & Carrot Conference die op 4 en 5 november dit jaar gehouden zullen worden in Peterborough in het Verenigd Koninkrijk, is bijna voltooid.
Een van de gastsprekers is Mary Ruth McDonald, een professor van de faculteit voor plantaardige landbouw van de universiteit van Guelph te Ontario, Canada. Haar werk focust zich op plantenziektes en geïntegreerde plaagbestrijding bij groentegewassen. De nadruk ligt op ziektepreventie en -management, management van insectenplagen, controleren op weerstand en controle op voedingsstoffen van gewassen in verhouding tot plantenziektes.

Guy Poskitt, raadslid van de NFU Horticulture & Potatoes Board, zal ook praten op de conferentie waar hij afgevaardigden uit de sector op de hoogte zal brengen. Chris Cowan van het Kantar Worldpanel zal spreken over de laatste trends in retail, met een specifieke nadruk op versproducten en wortelen. Het Conference Diner zal op woensdagavond 4 november gehouden worden in de Holiday Inn van Peterborough, waar als gastspreker Sean Sparling aanwezig zal zijn. 

Het evenement wordt gesponsord door Bayer CropScience and Elsoms Seeds/Bejo Zaden. Het volledige programma is te vinden op de website.

Voor meer informatie:
Julie Foyster
British Onions
Tel: +44 01507 353788
Email: Julie.foyster@britishgrowers.org
Publicatiedatum: