Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Trexx: nieuw concept om zelf transportbandsystemen te bouwen

Trexx Modular Conveyors is een gepatenteerd nieuw concept dat gebruikers in staat stelt snel en eenvoudig zelf een transportbandsysteem te bouwen. Het concept werd ontwikkeld door het Nederlandse Jonge Poerink Conveyors, specialist in transportbandsystemen.


Trexx is gebaseerd op een modulair bouwprincipe met lichtgewicht bouwdelen van polyethyleen. Daarbij wordt een assortiment van bijpassende componenten aangeboden. Dankzij de modulaire benadering is Trexx flexibel en onbeperkt
uit te breiden. Het installeren, aanpassen en ontmantelen van een transportbandsysteem vergt geen speciale vaardigheden, gereedschappen of bewerkingen. Het is zelfs mogelijk een al compleet opgebouwde transportbaan nog
te verplaatsen zonder deze eerst weer te demonteren.



Trexx bouwdelen kunnen op elke lengte worden gezaagd en zijn verkrijgbaar in zowel rechte als gebogen versies. Dit maakt het mogelijk ook bochten te maken en zo de voor een transportbaan beschikbare ruimte optimaal te benutten. Alle componenten kunnen worden gebruikt en hergebruikt in elk systeemontwerp en de polyethyleen bouwdelen zijn volledig recyclebaar. Het aantal verschillende componenten is beperkt, hetgeen zich vertaalt in een snelle orderverwerking en korte levertijden.



Trexx is primair ontwikkeld voor productieomgevingen en distributiecentra. Het concept leent zich echter ook voor vele andere toepassingen, aldus Arthur Oude Roelink, als manager verantwoordelijk voor Trexx Modular Conveyors: "Het potentieel van ons systeem wordt alleen begrensd door wat de gebruiker zelf kan bedenken. Trexx is een goed middel om processen eenvoudiger en flexibeler te maken en kan zo bijdragen tot een zo 'lean' mogelijke bedrijfsvoering. Dat verklaart ook het grote enthousiasme van iedereen die in de praktijk heeft ervaren wat er allemaal mogelijk is met Trexx."



Meer informatie:
Trexx Modular Conveyors
Nico Jansen
Industriestraat 6b
7622 AV Borne
T: +31(0)6 57 59 51 73
E:info@trexx.com
www.trexx.com
Publicatiedatum: