Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LC Packaging opent kantoor in Nordic landen

LC Packaging treedt toe tot de Nordic landen en kondigt de opening aan van een nieuw kantoor in Malmö, Zweden: LC Nordics. De internationale expert en marktleider in agri-, FIBC- en kartonverpakkingen, heeft deze stap genomen om haar klanten in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland en IJsland tegemoet te komen. Een lokale aanwezigheid verzekert volgens de verpakkingsgigant lange termijn relaties en kortere doorlooptijden. LC Packaging is meer dan 90 jaar geleden gestart in Nederland en heeft inmiddels kantoor in 16 landen wereldwijd, waaronder eigen productielocaties in Zuid-Afrika, Bangladesh, België en Hongarije.

Toegevoegde waarde voor Noordse klanten
Het nieuwe kantoor wordt geleid door dhr. Johan Pagels, die beschikt over uitgebreide kennis van en ervaring in de Noordse FIBC-industrie: "De opening van ons nieuwe kantoor in Zweden is onderdeel van de ambitieuze groeistrategie van LC Packaging: het uitbreiden van activiteiten in nieuwe markten en daar zijn waar onze klanten zijn. De Nordics is een enorme geografische markt met een duidelijke vraag naar agri- FIBC- en kartonoplossingen. Met de kennis en 91 jaar ervaring op zak, zijn wij ervan overtuigd dat we een toegevoegde waarde kunnen bieden aan onze Noordse klanten . Net zoals de meeste Scandinavische bedrijven geloven wij dat lange termijn succes en partnerschap belangrijker is dan korte termijn voordelen. Wij bieden onze klanten duurzame producten en diensten, het voordeel van een internationaal netwerk en volledige toegang tot onze kennis en ervaring."

Focus op duurzaamheid en partnerschap
"In de Nordic landen ligt de focus, net zoals bij LC Packaging, op duurzaamheid, milieu, mensenrechten en langdurige partnerschap. Wij staan in de markt bekend om het dragen van goede zorg voor onze klanten, partners, medewerkers en het milieu. Datzelfde geldt voor een sterke werkethiek en oog voor kwaliteit en design. Doelbewuste en ambitieuze acties ter ondersteuning van duurzame ontwikkeling zijn geïntegreerd in alle lagen van de LC Packaging Group", aldus Lucas Lammers, CEO LC Packaging.
Publicatiedatum: