Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
zaterdag 15 augustus bij bij RTL-programma 'Wist je dat?'

Nieuw pand Jan de Waal Transport in Bleiswijk speelt in op groeiende activiteiten



Tholen - Jan de Waal Transport betrok dit jaar een nieuw kantoor en loods met een grotere koelcel en overslagcapaciteit in Bleiswijk. "Door uitbreiding van de activiteiten én het sluiten van de loods in Venlo/Grubbenvorst was een grotere ruimte noodzakelijk", vertelt eigenaar Rob van Dommelen.



"Dit bevalt ons zeer goed. We hebben de beschikking over vier docks en dat is genoeg voor de ruimte die we met name gebruiken voor crossdocken van de pallets die wij naar Finland brengen. In het nieuwe pand hebben we een koelcapaciteit voor 300-350 pallets. Enkele klanten benutten de loods/koelcel als overslagpunt en we kunnen hen daar nu een mooie ruimte voor aanbieden. Op de oude locatie, naast het nieuwe pand, was dit erg krap geworden."



Binnenkort zijn de activiteiten van Jan de Waal Transport ook op televisie te bewonderen in het RTL-programma 'Wist je Dat?'. Dit is een informatief programma waar feiten en weetjes over zeer uiteenlopende onderwerpen aan het bod komen. "De regie van het programma belde twee weken geleden of we mee wilde doen aan een item over groenten- en fruittransport. Uiteraard leek ons dit leuk en een mooie reclame voor het bedrijf. Afgelopen week zijn er hier in Bleiswijk televisieopnames gemaakt", vertelt Rob.



Compagnon Rico Ligthart Schenk was aanwezig bij de opname en voerde het woord met presentator Ferry de Graaf. "Wij denken dat het een leuk filmpje is geworden met een grappig verhaal over transport naar met name Finland. De mensen krijgen een beetje inzicht in het gehele plaatje van teler naar supermarkt. De uitzending is zaterdag 15 augustus om 9.30 uur op RTL4. Op 22 augustus wordt het programma herhaald op RTL 5 om 16.30 uur.



Voor meer informatie:
Jan de Waal Transport
Klappolder 214b
2665 MR Bleiswijk (NL)
Tel: +31 (0)10 521 5777
Fax: +31 (0)10 522 4554
info@jandewaaltransport.nl
www.jandewaaltransport.nl