Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boer & Coinvest zoekt deelnemers crowdfunding

Boeren en tuinders bruisen van ideeën om hun bedrijf toekomstbestendig te maken. Om innovatieve en duurzame plannen tot uitvoer te brengen is financiering nodig. Crowdfunding geeft ondernemers de mogelijkheid om zelf de financiering te regelen. Rechtstreekse financiering door meerdere investeerders waarbij tegelijkertijd ambassadeurs opstaan voor het plan.

Crowdfunding Boer&Coinvest is pas van start gegaan om agrifood ondernemers te helpen hun dromen te verwezenlijken via crowdfunding. www.boerencoinvest.nl is een centraal en betrouwbaar podium op internet om burgers en bedrijven aan te spreken financieel te participeren in (multifunctionele) land- en tuinbouw, voedselverwerking en horeca. Boer&Coinvest begeleidt uw crowdfunding campagne en regelt de verdere afwikkeling met de investeerders.

Bekijk op www.boerencoinvest.nl/voor-de-agrifood-ondernemer de soorten projecten die geschikt zijn voor crowdfunding via Boer&Coinvest. Bent u klaar om te gaan crowdfunden, meld u dan aan op onze site. Medio oktober gaan we starten met daadwerkelijk crowdfunden.



De financieringsaanvraag is vanaf 5000 euro tot maximaal 100.000 euro. De inleg voor de investeerder is vanaf 25 euro. Naast een beloning voor de investeerder in de vorm van aflossing en rente, is het ook mogelijk om een product of dienst aan te bieden zoals bijvoorbeeld een voedselverspakket of abonnement op de boerencamping/winkel.

Meer informatie:
Boer & Coinvest
Pascal Philipsen
E: contact@boerencoinvest.nl
T: 06-277 42 752
www.boerencoinvest.nl

Publicatiedatum: