Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kool en meer tijdens de Bejo Open Dagen

Bejo houdt van dinsdag 22 september tot en met zaterdag 26 september haar jaarlijkse Open Dagen. Vanuit alle windstreken bezoeken klanten en relaties mensen Bejo om haar groenten en rassen, die over de wereld geteeld worden, te bekijken op de demonstratievelden. Dagelijks van 09.00 tot 17.00 uur (zaterdag tot 16.00 uur) vinden er verschillende activiteiten plaats aan de Trambaan 2 in Warmenhuizen.

Gewassen, rassen en innovatieve concepten
Op Bejo's demonstratievelden zijn bestaande en nieuwe rassen te zien. In de hoofdtent toont Bejo onder andere haar innovatieve concepten. Dit jaar wederom de Coolwrap, het koolconcept dat nu verkocht wordt in Nederland, Denemarken en Zweden en zich naar andere landen verspreidt. Vanaf half september ligt de Coolwrap zelfs als product van de maand in het schap van Albert Heijn en kunt u er dus ook thuis mee aan de slag. Voor inspirerende recepten komt u naar de Open Dagen.

Bedrijven gerelateerd aan de teelt presenteren zich

Rondom de demonstratievelden tonen 50 bedrijven een grote diversiteit aan machines op het gebied van teelt, bewaring en verwerking van onze gewassen. Bejo heeft ook een bedrijf uitgenodigd, die de drone techniek combineert met grond- en gewasmetingen. Er zijn standhouders aanwezig met specialistische machines voor het verpakken van het eindproduct. Een aantal bedrijven geeft gedurende deze dagen een live demonstratie op het veld.

Vertegenwoordigers van de aanwezige bedrijven staan voor u klaar om u te informeren over hun producten. Een overzicht van deelnemende bedrijven en meer informatie over de Open Dagen is ook terug te vinden in Bejo's Open Dagen App. Deze is gratis te downloaden via de welbekende stores en onze website.

Loop de route van het zaad
Bezoekers kunnen een rondleiding krijgen door het zaadtechnologisch laboratorium en de zaadschonings- en verwerkingshallen. Hier wordt het geproduceerde zaad op kwaliteit getoetst, verwerkt en verpakt om vervolgens wereldwijd uitgezaaid te worden door de telers. Ook in het research centrum worden deze dagen presentaties gegeven over de werkzaamheden en ontwikkelingen op het gebied van onderzoek.

Bejo Taste, Health & Innovation 2015 - Brassica symposium
Op donderdag 24 september organiseert Bejo het symposium Taste, Health & Innovation 2015 - Brassica. Het symposium gaat over smaak, gezondheid en innovatie in brassicas en bestaat uit een product- en een marktforum. Bent u geïnteresseerd in een update over innovaties en ontwikkelingen in brassicas? Wilt u meer weten over de voordelen van inhoudsstoffen als glucosinolaat? Wilt u inzicht krijgen in hoe u brassicas met toegevoegde waarde op de markt brengt? Kom dan naar het Brassica symposium 2015!
Het aantal deelnemers is beperkt, neem daarom contact op met uw Bejo vertegenwoordiger om u aan te melden. Meer informatie is te vinden op events.bejo.com.

Maak kennis met het Agrisemen sla-assortiment
Sinds kort heeft Bejo ook sla in haar assortiment. Het conventioneel demonstratieveld is daarom uitgebreid met 2400m2. Het sla-assortiment dat u kunt bezichtigen bestaat uit 120 verschillende sla rassen, verdeeld over vijf verschillende sla-types: IJsberg, Batavia, Botersla, Oakleaf en Lollo. 'Sla is een populaire groente en wereldwijd een belangrijk gewas. Het past heel goed in ons assortiment en het teeltschema van onze klanten', stelt John-Pieter Schipper, CEO van Bejo.

Wij nodigen u uit om bij dit evenement aanwezig te zijn van dinsdag 22 september tot en met zaterdag 26 september te Warmenhuizen. Meer informatie over de Open Dagen op www.bejo.com en www.bejo.nl
 
Meer informatie:
Bejo
Robert Schilder, Sales manager Benelux & Scandinavië
T: +31 651 230973
E: r.schilder@bejo.nl

 
Publicatiedatum: