Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Donderdag 24 september a.s.

NAFTC organiseert seminar & BBQ- netwerkevent

Voor ondernemers, actief in de Agro, Food, & Tuinbouw met internationale ambitie, organiseren NAFTC & Stichting Metropolitan Food Security een seminar en netwerkbijeenkomst. De middag wordt ingeluid door een kort inhoudelijk seminar rondom het thema: 'stedelijke voedselvoorziening & international business strategy'. Kortom: wat betekent de stijging van de stedelijke voedselvraag voor (de inrichting van) uw eigen onderneming? Deze sprekers nemen u mee aan de hand van hun eigen kennis en ervaring:

  • Diederik Fetter is Managing Director van de HOTRACO Group. Met 8 business units in diverse agro/horti sectoren is Hotraco wereldwijd actief en snel groeiend in AziĆ«.
  • Ryan Tewari is voorzitter van de Netherlands-India Business Council en Managing Director van Mahler Investment Funds. Als actieve netwerker in India en Nederland beschikt hij over een groot netwerk binnen en buiten de Indiase Agrifood sectoren. Zijn motto; "Blijf Jezelf in India": ook zij willen geld verdienen en zakendoen"
  • Ate Oostra is voormalig Ambassadeur te China. Momenteel actief als voorzitter van de Stichting Metropolitan Food Security (MFS). Tijdens zijn presentatie gaat Ate vooral in op de huidige situatie in Rusland, waar hij met de Taskforce MFS Rusland actief is. Zijn de wederzijdse handels-sancties voor iedereen een strop...? of zijn er toch nog kansen...?
  • Errol van Groenewoud is COO van Omnivent BV en bevlogen voorzitter van NAFTC India. Hij is deze dag uw dagvoorzitter. Naast zijn ceremoniĆ«le taken vertelt Errol u graag verder over de werkwijze van NAFTC en onze plannen voor 2016.



Programma
:

14.30u: Ontvangst

15.00u: Start seminar programma

16.45u: Netwerkborrel met aansluitend een BBQ

20.30u: Einde programma


Datum: Donderdag 24 september a.s. / ontvangst vanaf 14.30 uur
Locatie: Klein Zwitserland, Traaij 295, Driebergen-Rijsenburg
Kosten: Geen


Klik hier om u aan te melden


Meer informatie
NAFTC
Nicole de Borst
nicole@naftc.nl
079 3531390079 3531390
www.naftc.nl

You'll need Skype CreditFree via Skype
Publicatiedatum: