Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
28-30 oktober, Madrid

Programma Fruit Attraction 2015 bekend

Van 28 tot 30 oktober zal in de Feria in Madrid, de tot nu toe grootste en meest uitgebreide editie van Fruit Attraction plaatsvinden met zo'n 1000 exposanten uit 25 verschillende landen, 20% meer dan tijdens de editie van vorig jaar. Ook de expositieoppervlakte is sinds vorig jaar met 18% toegenomen naar 32.000 m². 

Ook dit keer zal AGF het meest vertegenwoordigde segment op Fruit Attraction zijn: 70% en de ondersteunende sectoren (30%). 
 
Het evenement staat inmiddels bekend als een toonaangevende, internationale handelsbeurs, met name voor de Europese markt met deelname van bedrijven uit Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Italië, Nederland, Polen, Portugal, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Ook zullen er bedrijven uit Argentinië, Brazilië, Chili, Mexico, Peru, de Verenigde Staten en Nicaragua aanwezig zijn.

Nieuw op Fruit Attraction 2015
Er zal een nieuwe expostieruimte zijn, de Organic hub, waar producenten van biologische AGF kunnen exposeren, een productgroep waar steeds meer vraag naar is. Deze nieuwe toevoeging biedt de 50 deelnemende bedrijven de mogelijkheid zichzelf internationaal te presenteren.

Technische sessies
Er zal een programma van technische workshops, conferenties en activiteiten over uiteenlopende onderwerpen aangeboden worden.
Klik hier/here om het gehele programma te bekijken.

Pasarela Innova en Foro Innova
Een ander initiatief waarmee deze beurs zich onderscheidt van andere is de Pasarela Innova, een ruimte waar een exclusieve preview van de nieuwste producten, rassen en merken plaatsvindt. 

De Foro Innova biedt deelnemers de kans om hun laatste innovaties te presenteren.

Kopersprogramma en B2Fruit New Markets
IFEMA heeft flink geïnvesteerd in reclamecampagnes en een programma voor internationale bezoekers, waarbij 600 vooraanstaande vakmensen uit de toeleverings- en distributieketen uit 50 verschillende landen naar Madrid zullen komen.

Evenals tijdens vorige edities biedt Fruit Attraction exposanten de B2Fruit- New Markets aan, bedoeld om contacten tussen deelnemende exposanten en importeurs uit nieuwe markten te bevorderen. Tijdens deze editie zullen Oost-Europa, Scandinavië, andere Europese landen en het Midden-Oosten hierbij vertegenwoordigd zijn. 

De zevende editie van Fruit Attraction wordt georganiseerd door IFEMA en FEPEX.


Voor meer infromatie:
Helena Valera
Fruit Attraction
Tel.: +34 91 722 51 74
Email: evalera@ifema.es
www.fruitattraction.ifema.es
Publicatiedatum: