Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Niel Scholtens nieuwe adviseur Omnivent in Zuid-Nederland

Omnivent presenteer haar nieuwe Commercieel Technisch Adviseur voor Zuid-Nederland. Niel Scholtens uit Wageningen neemt het werk over van Hens Gunneman. Hens startte deze maand bij Agro-Dyn. Niel stelt zich voor: "Vanaf jongs af aan was ik geregeld op het akkerbouwbedrijf van mijn oom in Groningen, de boerderij waar mijn vader is opgegroeid. Hier ontstond mijn passie voor de agrarische sector.
Na de middelbare school heb ik een aantal maanden gewerkt op een boerderij in Canada. Daarna heb ik de hbo-opleiding Bedrijfskunde en Agribusiness gevolgd aan de Hoge Landbouw School in Den Bosch (HAS), aangevuld met extra module teelt van gewassen en agrotechniek. Tijdens mijn studie liep ik stage bij verschillende akkerbouwbedrijven in Flevoland en bij Agrifac. Ook liep ik stage in Rusland voor APH Group.



Waarom bewaartechniek?
Als de oogst in de schuur ligt, volgt een belangrijke periode om de kwaliteit te behouden. Bewaartechniek is een specialistisch vak waarin kennis en advies cruciaal zijn. Ik word enthousiast om samen met de telers ervoor te zorgen dat hun product kwaliteit behoudt op de meest efficiƫnte manier. Mijn ambitie is hierin om een vakspecialist te worden waarin ik zoveel mogelijk kennis kan overdragen."

Wilt u kennis maken? Niel Scholtens is bereikbaar per mail, of bel 06 55 14 66 08.

Publicatiedatum: