Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Niel Scholtens nieuwe adviseur Omnivent in Zuid-Nederland

Omnivent presenteer haar nieuwe Commercieel Technisch Adviseur voor Zuid-Nederland. Niel Scholtens uit Wageningen neemt het werk over van Hens Gunneman. Hens startte deze maand bij Agro-Dyn. Niel stelt zich voor: "Vanaf jongs af aan was ik geregeld op het akkerbouwbedrijf van mijn oom in Groningen, de boerderij waar mijn vader is opgegroeid. Hier ontstond mijn passie voor de agrarische sector.
Na de middelbare school heb ik een aantal maanden gewerkt op een boerderij in Canada. Daarna heb ik de hbo-opleiding Bedrijfskunde en Agribusiness gevolgd aan de Hoge Landbouw School in Den Bosch (HAS), aangevuld met extra module teelt van gewassen en agrotechniek. Tijdens mijn studie liep ik stage bij verschillende akkerbouwbedrijven in Flevoland en bij Agrifac. Ook liep ik stage in Rusland voor APH Group.Waarom bewaartechniek?
Als de oogst in de schuur ligt, volgt een belangrijke periode om de kwaliteit te behouden. Bewaartechniek is een specialistisch vak waarin kennis en advies cruciaal zijn. Ik word enthousiast om samen met de telers ervoor te zorgen dat hun product kwaliteit behoudt op de meest efficiënte manier. Mijn ambitie is hierin om een vakspecialist te worden waarin ik zoveel mogelijk kennis kan overdragen."

Wilt u kennis maken? Niel Scholtens is bereikbaar per mail, of bel 06 55 14 66 08.


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018