Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kennisplatform NutriNorm 25 jaar in de lucht

NutriNorm is al 25 jaar hét online kennisplatform over bemesting en bodem. Zolang in de lucht zijn en van waarde zijn voor agrariërs en adviseurs, is reden voor een feestje, meent eigenaar OCI Agro. Dit wordt gevierd met een bijzondere actie: samen met NutriNorm de lucht in met een helikopter.

In een kwart eeuw is NutriNorm uitgegroeid tot een onafhankelijk adviesplatform met een breed aanbod van kennis over bemesting en bodem. Het platform is een belangrijke raadgever voor agrariërs en landbouwadviseurs in heel Nederland. Tevens gebruiken veel studenten de website voor het 'oplossen' van bodem- en bemestingsvraagstukken.

Strooi met kennis
NutriNorm voorziet bedrijfsadviseurs en agrariërs van gerichte informatie over bemesting. Naast informatie biedt het platform handige apps en tools om de kennis ook in de praktijk toe te passen. Onder meer de NutriNorm "Bemestingsplanner" en de "Agro Weather App" zijn gewaardeerde hulpmiddelen.

Henk Frederix van OCI Agro over de evolutie van het platform: "We begonnen 25 jaar geleden met een floppydisk met daarop de NutriNorm Bemestingsplanner. Dit was het eerste bemesting adviesprogramma voor adviseurs in Nederland. De ontwikkeling van de online technieken heeft ons gebracht tot waar we nu staan. Een dynamisch online platform dat een veelheid aan bemestingskennis koppelt en ontsluit. Een waardevolle tool voor alle gebruikers."

Bestaande én nieuwe gebruikers maken kans
NutriNorm viert het jubileum met een opvallende actie: iedere gebruiker van NutriNorm – ook nieuwe aanmelders – maken kans op één van de vijf helikoptervluchten boven het eigen bedrijf of woonplaats.
 
Helikoptervluchten

Gedurende de actieperiode (deze loopt van 5 oktober - 8 november) worden vijf helikoptervluchten verloot voor 2 personen. De vluchten zullen in het voorjaar van 2016 worden uitgevoerd. Dan staan de gewassen immers op het land en is vanuit de lucht te zien hoe goed ze erbij staan.

Kijk voor meer informatie op www.ocinitrogen.com.
Publicatiedatum: